2777
2789
عنوان

امشب قلبم مچاله شدددد از تاپیک اون آقا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 147 پست
گوش نکنیا حرف اونومرد اگه کسی رو بخواد هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره اونم بلاک کن بگو بعد این همه سال ای ...

اره من ک به اون رو نمیدم میگم گورتو گم کن من دیگه مادرم و ال و بل میگم من خوشبختم فلانم اما همرو الکی میگم خودم میدونم ک دارم میسوزم 

همه اینا حرفه 

فقط انسان باید خودش بخواد تا زندگیش بهتر بشه باید تلاش کنی وگرنه اون آقای عاشق هم شوهرت بود شاید خیلی بدتر از این فعلی بود زندگیت بخاطر این افکار و اوهام خراب نکن خودت هیچ بچت چ گناهی کرده که بره زیر دست ناپدری 

حسبی الله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بچه دارین دیگه😐وقتی تصمیم گرفتی بچه دار بشی یعنی ی جاهایی باید از خودت بگذری چون مادری اونم دوبار بچه آوردی بعد الان یادت افتادع؟نمیتونسی قبل بچه‌دار شدن طلاق بگیری ؟

طلاق بگیری ک چی بشه؟پسره مادرشو کتک زده که معلوم نیست تورو چیکار میکرد 😐فکر کردی طلاق بگیری خبریه؟بشین تو خونت عاقل باش بچه هاتو بزرگ کن ،عشق تو اوناست تربیت و رشد اوناست.

اره من ک به اون رو نمیدم میگم گورتو گم کن من دیگه مادرم و ال و بل میگم من خوشبختم فلانم اما همرو الک ...

همینجور زندگیا خراب میشه دیگه فکر کردی یکی میاد رک میگه بهت اومدم زندگیت خراب کنم ...؟

حسبی الله

مردشور هر چی عشق اوله ببرن

آدم تو اوج بچگی و جهالت با یکیه 

چی حالیشه؟؟

بعد الان بعد ۱۳ سال ک دنیای هر کدومتون هزار مدل چرخیده،ک چی؟؟؟؟؟

بچه تو بزرگ‌ کن و ب شوهرت عشق بورز،سرمایه های زندگیت همینان

اینستاتم برای همیشه حذف کن

چرا کسی نمیگه این تاپیک دروغه تاپیک اون آقا ک حدقل ی ایده ای پشتش بود این خانم فقط تقلید کرده و حرفا ...

والا من که تقریبا هیچیو اینجا باور نمیکنم ولی میگم اون قشنگ معلوم بود دنبال پربازدید شدنه

نمیشه به خودم بیام ،، دارم زندگی میکنم بخاطر بچم اما ب سختیی اگر میشد مثل دوتا دوست کنار هم زندگی می ...

الان همه شدن حضرت مریم انگار هیچ اشتباهی تو زندگیشون نداشتن ناراحت نباش من درکت میکنم ولی توام مجبوری بخاطر بچه ات تحمل کنی چون اگه طلاق هم بگیری مطمین باش اون پسر تورو نمیگیره من بارها همچین اتفاقی دیدم پسره اصلا غیب شده تو سعی کن ب شوهرت محبت کنی دوسش داشته باشی یعنی شوهرت هیچ نکته مثبتی ندارع؟

شاید اما دیگ حداقل همسزم به خوشبختی میرسه من ک دیگه از خودم گذشتم

عشق کیلویی چند عزیزم یه تارموی بچه هاموباکل مردهای دنیا عوض نمیکنم

فکر نکنی عاشق نشدم منم عاشق شدم 23سال پیش الان هم بهش فکر میکنم چون یه اتفاق خوب توزندگیم بود که به خاطره تبدیل شده هروقت یادش بیفتم براش آرزوی خوشبختی و سلامتی میکنم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
والا من که تقریبا هیچیو اینجا باور نمیکنم ولی میگم اون قشنگ معلوم بود دنبال پربازدید شدنه

اینکه دیگ بدتر

یبار میگه فقط بخاطر بچم تحمل میکنم

دو خط پایین تر میگه هزار بار به شوهرم گفتم طلاقم بده قبول نمیکنه

باز میگ دلم میخواد خودکشی کنم آدمی ک عاشق بچش باشه با خودکشی خودشو از بچش دریغ میکنه؟ چجور تحنل کردنیه که هزار بار اسم طلاق آورده