2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم قهرم پاشده اومده خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 67 پست
عشقم این خواسته ام رو به هزار روش گفتم فایده نداره . تو جمعشون رفتارش خوب نیست باهام و همین باعث شوه ...

چقدر ناراحت کننده است نمی‌دونم چی بگم .. متاسفانه تا همسرتون هواتون نداشته باشه از اونها هر چی هم انتظار داشته باشی بیفایده است ..بازم سعی کن قلقش به دست بیاری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر پسر ندارم اما روزی هم پسر دار شدم و عروس گیرم اومد توقعم رو کم میکنم و روابط رو درست مدیریت ...

ببین عزیزم مسائل رو قاطی نکن شما همچنان دلخور باش شما خونه ش نرو اگر احترام نمیذارن اما الان اون مهمونه خیلی عادی پذیرایی ت رو بکن .گرم نباش سرد اما محترمانه .بهونه دستش نده .نمیتونی که بیرونش کنی دیگه اومده 

نه اصلا حالت اشتی نداشت . بعدم ادن قدرر به من جلوی مادربزرگم توهین کرد که نگو ‌ وسایلم رو پرت کرد جل ...

احتمالا دیگه خواسته بگه هونه پسرمه هر وقت دلم بخواد میام به کسی ارتباطی نداره.

نمیدونم راستش خیلی مطمئن نیستم.

شما کم کم روابط رو بذار عادی بشه.یعنی خودت نرفتی هم نرو ، اما مادرشوهرت اومد حالا رو ندادی ،بی احترامی هم نکن.عادت مادرشوهراست که فکر کنن خدا هستن و عروس بنده باید باشه براشون.البته همه نه ها خدایی ولی اکثریت. 

هرطور صلاح میدونی همون کارو بکن دعوا داری مگه

نه اما لطف کن زود قضاوت نکنی .من خودم خیلی وقته این جام اما کامتی که میذارم یا خودم تجربه کردم یا اون قدر خودمو میذارم جای طرف تا بتونم کامنت درستی بذارم . اصلا کامتت شما واقعا  بی ربط بود من نظر خواسته بودم ببینم چه رفتاری درسته . شما میگی خودتم عروس دار میشی !!!!

چقدر ناراحت کننده است نمی‌دونم چی بگم .. متاسفانه تا همسرتون هواتون نداشته باشه از اونها هر چی هم ان ...

قطع ارتباط با خانوادش از دور و نزدیک  من خیلی خاکی بودم اما از ته دل میگم همسرم زیاد قدر دان نبودن

هی اشکال نداره شما هم بی احترامی نکن چون مهمون خونته ولی باهاش هم کلام نشو سنگین باش ،انتظار دارم همسرم هوامو داشته باشه خیلی احترام کنه جلوی مادرش تا حساب کار دست مادرش بیاد 

،،ولی باز از ی جهت خداروشکر کن اومده دیدن نوه اش پسر من آبله مرغان گرفته خودم باردار روز اول که بیمارستان بودم زنگ زده بسلامتی پسرت آبله مرغان گرفته هر هر میخنده منم از حرصم گفتم آره خداروشکر بعد نه حال من پرسیده نه بچه تو شکممو دیدن که اصلا نیومده

کاملا موافقم ‌ . سعی کردم همین رفتار رو داشته باشم مرسیی

خواهش میکنم عزیزم.ضمنا اگه فقط بار اولش بوده همچین رفتاری داشته شما به حرمت مادری ش اگه خواست آشتی کنه گذشت کن .البته تا جایی که به شخصیتت توهین نشه .و کوچیک نشی