2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم دیشب تو زودپز بالاخره غذا پختم چقدم خوشمزه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اینکه تو قابلمه بپزی تا به مرور پخته بشه یه چیز دیگس هم زود پز دارم هم ارام پز دوس دارم سر صب غذ ...

والا من ابگوشتی ک دیشب با زودپز پختم اینقدر خوشمزه شد و مزه ی گوشت گرفت ک حتی از قابلمه هم خوشمزه تر شد خیلییی لعاب دار شد حتی همسرم اینقددد خوشش اومد 

بعد من عزیزم شاغلم خیلی وقتا پیش میاد خونه نیستم خیلی هم سختمه سریع برم اشپزخونه دست ب کار بشم برا غذاپختن 

کلی ظرف کثیف میشه خودم چقد اذیت میشم از سرپا ایستادن 

مجبور نیستم وقتی تو زودپز هم میشه پخت و خیلی هم خوشمزه میشه

منم خیلی میترسیدم ازش ولی اخه خودش سوپاپ داره و باید بذاری بخار کااااااامل دربیاد بعد درشو باز کنی ، ...

چند تا نکتہ میگم استفادہ کن دعام کن 

اول اینکہ از چیزھای لعاب دار داخلش استفادہ نکن مثل جو  و برنج نیم دانہ کہ تو سوپ میریزن سبزی ھم ھمینجور چون بزنہ بالا میاد تو راہ سوپاپ میگیرہ ھمیشہ سعی کن ھواش کامل بیاد بیرون بعد دربش باز کن 

اون واشر دورش رو چک کن کامل دورش باشہ کیپ باشہ چیزی زیرش گیر نکردہ باشہ و اینکہ اولش کہ روشن میکی شعلہ متوسط باشہ تا سوپاپ برہ بالا شروع کردن چرخیدن صداش اومدن کمش کن زودپز اگر صداش نیاد خطرناک میشہ 

زودپز برقیه؟ من بین زودپز،یا آرام پز،موندم کدوم بخرم

آره مال خالم برقیه 

منم تعریف ارام پز و هم شنیدم 

ولی حس میکنم زودپز خیلی بیشتر بدردم میخوره 

چون بعضی وقتا میخوام ی چیزیو سریع بپزم 

ارام پز باید از شب بذاری تا صبح 

یا از صبح زود تا ظهر 

منم میرم سرکار یعنی باید بزنم ب برق و برم 

ولی خیلی ریسکه نمیتونم همچین کاری بکنم ک بزنم ب برق و برم بیرون کسی پیشش نمونه،، خدای نکرده هزارتا اتفاق ممکنه بیفته

ولی زودپز ما دیشب ساعت۹ شب از سرکار برگشتیم امروزم صبح شیفتم اومدم سرکار ولی از همون دیشب آبگوشت درست کردم یکساعته پخته شد اونم چقد خوشمزه و لعاب دار ،، برای امروز ناهارمون، امروز دیگه خیالم راحته امروز فقط سبزی میگیرم پااک میکنم با ابگوشت بخوریم

چه چیزایی رو نیزاری بپزه

همه خورشتارو مرغ وابگوشت خوراک لوبیا  سوپ سیب زمینی ابپز .....

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
منم خیلی میترسیدم ازش ولی اخه خودش سوپاپ داره و باید بذاری بخار کااااااامل دربیاد بعد درشو باز کنی ، ...

اره یا مثلا سوپاپ با یه چیزی مسدود شده چک نکردن . 

زودپز محشره . من همیشه گوشت خورش رو توی زود پز می پزم بعد با مواد دیگه یه ساعت میذارم روی شعله خیلی کم جا بیفته عالی میشه ‌. 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مثلا زرشک پلو سسش رو یا خورشت بادمجون چجوری میپزیشون؟

خورشت ها رو اول گوشت و حبوباتش رو تو زودپز میپزم بعد منتقل میکنه به قابلمه واسه جا افتادن 

مرغ رو اگه عجله نباشه تو قابلمه میپزم وگرنه اول تو زودپز نیم پز میکنم بعد تو قابلمه سرخ میکنم و سس میزنم میذارم خوب بپزه تا جابیوفته 

چرا تو همون زودپز خورشت هم نمیپزی

اگر واسه خودمون باشه میپزم ولی برای تعداد بالا دیگه گنجایش نداره . ما خانواده هامون شلوغه ما شا الله . مثلا یه دورهمی ساده حدودا ۲۰ تا میشیم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚