2777
2789
بستگی ب شخصیت اون طرف داره یکی واسش معم نیست محیط اطرافش چجوریه میره میاد سرشو میکنه تو کتاب و میگه ...

این درسته ولی اینو در نظر بگیر تو یه کلاس صعیف یا شیطون دبیر کیفیت تدریسش ر حد اونا میاد پایین این وسط ایشون و چند تایی که شاگرد ممتارن ضرر میکنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این درسته ولی اینو در نظر بگیر تو یه کلاس صعیف یا شیطون دبیر کیفیت تدریسش ر حد اونا میاد پایین این و ...

اخه میتونه فقط مدرکشو‌مهم بدونه اگه وضع مالیشون خوب باشه موسسه های ازاد بره 

وقتی انقد نگران ارتباطاتشه مطمئن باش بره تیزهوشان روحیش نمیکشه

اخه میتونه فقط مدرکشو‌مهم بدونه اگه وضع مالیشون خوب باشه موسسه های ازاد بره وقتی انقد نگران ارتباطات ...

اگه از نظر مالی اوکی باشه آره میتونه با کلاسای خصوصی و آموزشگاهی جبران کنه 

به نظر من حتما برگرد همونجا در مورد دوست پیدا کردن میتونی با کمک مشاور مشکلت رو حل کنی . من الان دبی ...

خیلی ممنونم بخاطر راهنماییت و وقتی که گذاشتی❤❤

خودمم واقعا بهش فکر میکنم ، ولی روم نمیشه برم.

احساس میکنم خیلی پیش همکلاسیای اونجام زشته ، نه؟

حالا فکر میکنن نمیدونم حتی تکلیفم با خودم چیه!

تازه اگه برگردم مطمئنم یه ماه فقط توسط دبیرهای جدید ارزیابی میشم ، وای از الان استرس گرفتم🥶

متاسفم بخاطر تجربه‌ای که داشتی

فکر کنم میتونم حدس بزنم چقدر این شرایط ازار دهندست

تو مدرسه الانم جو همینه ولی عوضش دوستای خودمو دارم

ولی حس میکنم حماقته اگه بخاطر دوستام دل از امکانات تیزهوشان بکنم چون به وضوح متوجه تغییر سطح اموزشی میشم.

اخه میتونه فقط مدرکشو‌مهم بدونه اگه وضع مالیشون خوب باشه موسسه های ازاد بره وقتی انقد نگران ارتباطات ...

موسسه آزاد میرم ولی اینم در نظر بگیر که من هر روزم از اول صبح تا ۲ ظهر عملا به بطالت میگذره.

وقتی که باقی میمونه هم بیشترش صرف کلاس میشه.

و هیچ تایمی برای درس خوندن و تست زدن ندارم.

یعنی این وسط یا مجبورم از اموزشم بزنم یا تستم.

نگران ارتباطاتم نیستم ، تصمیم گرفتم تنها برم از اموزش استفاده کنم فقط ، ولی نگرانم که از پسش بر نیام.

خیلی ممنونم بخاطر راهنماییت و وقتی که گذاشتی❤❤خودمم واقعا بهش فکر میکنم ، ولی روم نمیشه برم.احساس می ...

خواهش میکنم عزیزم خوش حال میشم بتونم کمکی کنم بازم طبق شرایط خودت بسنج و ببین در آینده هر تصمیم چه عواقبی میتونه برات داشته باشه و اینو در نظر بگیر دبیرا تو کلاسای شیطون و یا ضعیف که اگثرا همکاری نمیکنن کیفیت تدریس ناخوداگاه پایین میاد . یعنی دبیر وقتی میبینی راغب نیستن مجبور میشه فقط به حد کتاب اکتفا کنه و رفع تکلیف کنه ولی وقتی شرایط مهیا باشه دبیرم نکات بیشتری میگه .

ولی در کل به نظرم تو هر دو انتخاب یه سری اڋیت هایی برات هست فقط نوعش فرق داره تو ببین کدوم نوع سختی برات قابل تحملتره و نتیجه بهتری میتونی بگیری.

حتی الان که پیش دوستام هستمم حوصلشونو ندارم.

میدونی ، تنهایی رو ذاتا خیلی دوست دارم ولی جلوه‌ای که از بیرون داره و قضاوتهایی که میشه رو نه . حس ضعف میده.

ممنونم از راهنماییت❤❤راستش من پارسال تیزهوشان بودم ، یه ماه پیش انصراف دادم. تو مدرسه دومی که گفتم د ...

وقتی،انصراف دادی که نمیتونی برگردی

دختر منم یازدهم تجربی تیزهوشان

من چند سال دارم میگم بیا بیرون

از بس دارن فشار میارن بهشون

امروز می گفت سال آخر نمیرم این مدرسه خسته شدم

خواهش میکنم عزیزم خوش حال میشم بتونم کمکی کنم بازم طبق شرایط خودت بسنج و ببین در آینده هر تصمیم چه ع ...

❤❤❤

دقیقا درسته ، فقط یه نکته‌ای که هست من اگه تیزهوشانو انتخاب کنم ، فقط کافیه چند ماه که تازه نصفش هم گذشته ، دووم بیارم.

سال آینده شرایطم کلا عوض میشه.

حالا موندم این چند ماه برم اونجا از اموزش استفاده کنم ، حالا تنها موندمم موندم ، یا بمونم و مدرسه الانمو تحمل کنم. بی امکاناتی که عوضش تقریبا آرامش و حضور در جمع رو دارم.

ولی در عوض ذهنم همیشه تو حسرت تیزهوشانه.

میدونم توی محیط بهتر میشه تصمیم گرفت

ولی اگه جای من بودی چیکار میکردی؟

وقتی،انصراف دادی که نمیتونی برگردیدختر منم یازدهم تجربی تیزهوشانمن چند سال دارم میگم بیا بیروناز بس ...

چرا نمیتونم برگردم؟

ولی عوضش اموزش و امکانات خوبی نسبت به بقیه مدارس داره اینطور نیست؟ نظر خودش چیه؟

الان کلا کیفیت دبیرا اومده پایین

نمیدونم عزیزم ولی من خودم دبیرم که سه تا مدرسه میرم به وضوح متوجه تفاوت دانش آموزا میشم و درسی که تو هر کدوم از مدارس درس میدم متفاوته اوایل نمیخواستم تفاوت بزارم ولی مجبور شدم چون ببخشید گلوم جر میخورد تو یه گلاسی که اصلا براشون مهم نبود ! جلوی خودم بهم بی احترامی میکردن منم اکتفا کردم به تددیس خیلی معمولی ولی همون درس میرم مدرسه ای که دانش اموراش بهترن با کیفیت بیشتری درس میدم خیلی بستگی به جو دانش آموزا هم داره

❤❤❤دقیقا درسته ، فقط یه نکته‌ای که هست من اگه تیزهوشانو انتخاب کنم ، فقط کافیه چند ماه که تازه نصفش ...

من با توجه به عقل و تجربه الانم برگردم عقب قطعا تیرهوشان رو انتخاب میکنم .