2777
2789

مثلا بین مدرسه‌ای که :

۱.تیزهوشانه ، دکور شیک ، سطح اموزش خوب ، بچه‌های زرنگ

ولی محیط جدید و استرس زا ، دوستیابی مشکل ، احتمالا تنها

۲. دکور بسیار ضعیف (در حد خرابه) ، اموزش ضعیف و گاها با ارفاق متوسط ، بچه‌ها از همه اقشار ولی اغلب بدون هدف و اهل تفریح ، محیط صمیمی ، دوستانه

انتخاب بنظرتون کدوم باید باشه برای یه دبیرستانی؟

یعنی تنهایی تو تیزهوشان و حس طرد شدن دلیل منطقیه برای تغییر مدرسه؟

نظرسنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرسه‌ای نیست . فکر کن مجبورم یکیو انتخاب کنم .

اگه خودت اهل درسی و استعداد داری برو تیزهوشان میدونم سخته ولی بعدا که ایشالله نتیجه بگیری یه عمر از تصمیم عاقلانت احساس رضایت میکنی 

بستگی ب شخصیت اون طرف داره یکی واسش معم نیست محیط اطرافش چجوریه میره میاد سرشو میکنه تو کتاب و میگه ...

بنظرم بهترین کامنتی که تو همه تاپیکام دریافت کردم!

روحیه‌م حساسه ، ولی با هر مشاوری حرف زدم گفت منطقی و عقلانی نیست که تیزهوشانو به خاطر این کنار گذاشتم.

خیلی سردرگمم.

اگه خودت اهل درسی و استعداد داری برو تیزهوشان میدونم سخته ولی بعدا که ایشالله نتیجه بگیری یه عمر از ...

ممنونم از راهنماییت❤❤

راستش من پارسال تیزهوشان بودم ، یه ماه پیش انصراف دادم. تو مدرسه دومی که گفتم درس میخونم الان.

از یه طرف موندم با این امکانات ضعیف چه کنم.

از یه طرف روم نمیشه برگردم تیزهوشان.

از طرف دیگه میترسم اونجا حالم بد بشه.

بنظرم بهترین کامنتی که تو همه تاپیکام دریافت کردم!روحیه‌م حساسه ، ولی با هر مشاوری حرف زدم گفت منطقی ...

عزیزمی 

ی پشتیبان تحصیلی خوب بگیر 

ی دخترای فامیل ما رفت ی مدرسه منطقه ۲ ثبت نام کرد مدرسشو اونجا میرفت ب جاش تحت نظر ی موسسه تاپ درس میخوند پزشکی قبول شد 

ممنونم از راهنماییت❤❤راستش من پارسال تیزهوشان بودم ، یه ماه پیش انصراف دادم. تو مدرسه دومی که گفتم د ...

به نظر من حتما برگرد همونجا در مورد دوست پیدا کردن میتونی با کمک مشاور مشکلت رو حل کنی . 

من الان دبیرم وقتی که خودم دانش امور بودم تو مدرسه خیلی معمولی بودم که سال اخر ما تو اوج استرس کنکور بودیم ولی نصف کلاسمون شوهر کرده بودن ! تازه دائم به منم تیکه مینداختن که تو خواستگار نداری ! ببین این شرایط بیشتراذیتت میکنه یا جو تیزهوشان ! خداروشکر من نتیجمو گرفتم ولی خیلی اذیت شدم و تو روحیم تاثیر بد داشت همشـفکر میکردم من زشتم که خواستگار ندارم و اونا دارن در حالیکه اینطور نبود من به شدت اهل درس بودم اصلا تو این فازا نبودم ولی ار مسخره کردن اونا اعتماد به نفسم نابود شد مدتها طول گشید رو خودم کار کردم تا تونستم اعتماد به نفسم رو برگردونم تو دانشگاه خیلی اعتماد به نفس گرفتم خداروشکر