2777
2789
عنوان

بهم میگن دخترت زشته

833 بازدید | 87 پست

سلام به همگی من یه پسر چهار ساله دارم که سفید هست خیلی دلم دختر می‌خواست کلی نذر و نیاز کردم خدا بهم یه دختر داد الان ۵۰ روزشه ولی برعکس پسرم وقتی بدنیا اومد خیلی پرموووووو بود یعنی خیلی صورتش پر و سبزه بود در صورتی که خانواده ی شوهرم همه بور و چشم رنگی هستن ولی من یه داداش دارم که خیلی سبزه هست همه بهم میگن مثل اونه و الان هر کی میبینتش بهم میگه زشته و چرا اینجور شده و مثل پسرت قشنگ نیست خداشاهده کارم شده فقط گریه اصلا نمی‌ذارن لذت ببرم از دخترم البته الان موهاش کمتر شده و خیلی روشن تر شده ولی بازم اینجور میگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای ببخشیدا اما لیاقت همینم نداری همینم حسرت امثالی مث منه . باید خدا ناسالم بهت میداد تا قدرمیدونستی. حتما داستان جوجه اردک زشت رو بخون.

ازطرفی هرچی سفیدرو و زیبا دیدم سیاه بخت شده ، دخترت حتما سفیدبخت و خوشبخت و عاقبت بخیرمیشه و فقط همینم مهمه.

در عجبم از مردمی که از خالق خودشون هم ایراد میگیرن😕

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

اتفاقا بچه هایی که تو نوزادی زشتن به مرور خیلی خوشگل میشن، زیبایی به رنگ نیست به نمکه، خیلی باورها بی نمکن و جذبه ندارن خیلی سبزه ها خیلی تو دل برو هستن، لذت ببر از بچگی بچه ات

والله کی گفته بور خوشگله؟ به اونا بگو و اجازه نده در مورد بچت حرف بزنن.مثلا مادری

خب بعضی آدما نمیشه چیزی بهشون بگی مثلا دیشب رفتم خونه مادربزرگم سر بزنم بهش آخه سنش خیلی بالاست تا دیدش بهم گقت این چرا اینجوریه شوهرت حتما خیلی ناراحت شد دخترتو اینجور دید

هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه

همکارم همینجور بود، پسرش سفید دخترش سبزه، 

الان 4 سالشه دخترش، خوشگلتر شده، ولی پسرش زشت تر🤷‍♀️

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹