2777
2789
عنوان

بهم میگن دخترت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 87 پست

نگران نباش روشن تر میشه یعنی اگه دختر منو‌میدیدی همه میکفتن وقد زشته خونواده شوهرم دقیقا میکفتن شبیه داییشه

ولی الان انقد ناز شده با اینکه دو سالش نیست هنوز

ایشالا همه بچه ها عاقبت بخیر بشن ،حالا دختر من خوشگل شد خواهر شوهرم چشم نداشت ببینتش ،اجازه نمیداد م ...

کاشکی خدا به من این قدرت بده که قوی ترین مادر بشم خودمم اعتماد به نفسم کمه که منتظر تایید هستم ولی ازین به بعد به خودم کمک میکنم که بچه هام اعتماد به نفسشون بره بالا حالا که خدا منو لایق مادری دونست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش روشن تر میشه یعنی اگه دختر منو‌میدیدی همه میکفتن وقد زشته خونواده شوهرم دقیقا میکفتن شبیه ...

عزیزم خدا حفظش کنه دختر کوچولوی ناز بخدا دخترا همشون نازن و تودل برو با لباسای عروسکی وای چی میشن

من کوچیک بودمتو ی مراسمی چندین نفر ب مامانم میگن خودت اینقد خوشگلی دخترت چرا اینقد زشتههیچ مامان منو ...

عزیزم انشالله بخت و اقبالت هم قشنگ باشه خداروشکر 

عزیزم خدا حفظش کنه دختر کوچولوی ناز بخدا دخترا همشون نازن و تودل برو با لباسای عروسکی وای چی میشن

از 4ماهگی به بعد هی روشن تر میشه ازش عکس بگیر بعدها خودت متوجه میشی

دختر من کنار سبزگیش اگزما پوستی هم داشت زشت بود خدایی الان همه دلشون براش تنگ میشه میگن عکس بده

از 4ماهگی به بعد هی روشن تر میشه ازش عکس بگیر بعدها خودت متوجه میشیدختر من کنار سبزگیش اگزما پوستی ه ...

از روزای اولش متاسفانه زیاد عکس نگرفتم از بس داغونم کردم ولی جدیدا شروع کردم عکس گرفتن آره صورت دخترانم پر دون قرمز شده بود الان بهتره شکر

نمیدونم چه ربطی ب بقیه دارن ک میان اظهار نظر میکنن ...سربچه اولم همه میگفتن این شکل کیه و فلان و اینقدر تو گوش شوهرم خونده بودن ک اونم چندین بار گفت خیلی زشته ب ما نرفته ب کی رفته آخر منم از کوره در رفتم گفتم شبیه بقالی سر کوچه شده نمیخواین ب دررررک ...مال خودمه بچه ی منه و از اون ب بعد شوهرم دهنشو بست و این ماجرارو واسه مادرشوهرم از عمد تعریف کردم اونم دهنشو بست و الان یه دختر سبزه و چشم قشنگ شیرین زبون دارم ک همونا خودشونو واسه اش میکشن 

بیاین باهم مهربون باشیم

استاتر من خیلی از بور ها رو ديدم که تا 4،5 ماهگی سبزه بودن، 

ولی شما هر کس گفت بگو قرار نيست چند سال دیگه که بزرگ میشه هم مثل الان باشه اون موقع شعور مهم تره، 

به خدا سبزه ها خیلی تو دل برو تر هستن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
از روزای اولش متاسفانه زیاد عکس نگرفتم از بس داغونم کردم ولی جدیدا شروع کردم عکس گرفتن آره صورت دختر ...

اینجوری بهت بگم شبیه خودت میشه نه شبیه داداشت

منم دخترم هی روشن تر شد الان شبیه خودمه ی کم از خودمم روشن تر

ولی بچه اول شبیه خونواده پدر

داداش منو دنیا اومده بود زشت ریز ریز و سیاه بود مسخره میکردن وقتی ۶ ماهش بود سفید و مو بور و تپل شده بود همه جا هی چشم میشد بااینکه بزرگ شد چشمو ابرو مشکی شداما ماشا...چنان قد و هیکلی داره همه تحسین میکنن ...

منم نسبت ب دختر خاله هام زشت ترم یعنی اونا خیلی خوشگلن وگرنه من موردی ندارم اما بخت من کجا بخت اون طفلی ها کجا ...بخت آدم خوب باشه 

بیاین باهم مهربون باشیم

وااااا،مردم حسرت یه دخترپرموووسبزه مث شمارومیکشن،سالمه بایدهزاربارشکرکنن چقدرناشکرن بعضیا،بهشون میگفتی خداآفریده زشت نیس اینجوری استغفرا...دارین روخداعیب میزارین گناه میکنین،اینابایدبااین حرفاشون یه بلایی سرشون بیادتابه خودشون بیان

من دنیا که اومدم موهام طلایی بود پوستفم سفید . اما امان از دست و پاهام که کجو کوله بودن .... انگار خدا منو اول زیبا افرید که مامان بابام بپذیرنم .... کم کم بزرگ شدم و موهام مشکی و گنده دماغ و سبزه رو شدم . ولی بابام اینقدر بهم اعتماد به نفس میداد و میگفت تو زیباترینی که من نه کوتاه قامتیم به چشمم میومد نه ویلچری بودنم.... خللصه الان یک زن سی ساله با یک متر قد و یک قیافه ی عادیم و یک بدن مریض.... 

درسته برخلاف انتظار بقیه من مهره ی سوخته نشدم من شوهر کردم خونه و خانواده ی خودم تشکیل دادم و به این نتیجه رسیدم ادم باید بختش قشنک باشه . 

نزار خدایی نکرده خدا ازت خسته شه و با بچه هات امتحانت کنه. کفر نعمت نکن . برو سجده ی شکر به جا بیار . 

یادتم باشه بعد از پدر و مادر تنها چیزی که دخترو قوی میکنه اعتماد به نفسشه پس نزار کسی پشتش حرف در بیاره

دخترت رو همینجور که هست قبول کن منتظر زیبا شدنش نمون و عاشقانه ازش دفاع کن بگو بچم زیباترینه به کسی هم ربطی نداره اللهی بختش سفید باشه و گرنه سفید صورت میشه با یکم گچ مالی رفعش کرد 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .