2777
2789
زود نرو بگرد تو تاپیکا و بیو طرف سنش پیدا کن ک بزنی تو سرش۴۵ سالته ۵۰سالتهبعدشم مگر خدانکرده کسی مسخ ...

بزنی تو سرش؟؟

واقعا من اولش اینو نوشتی فک کردم ۱۴ سال اینات باشه خواستم چیزی نگم بگم بچس 

منظورم اینه عاقلی بچه نیستی 

شوخی باید به جا باشه قشنگ باشه طرف طنزو بفهمه نه اینجوری 

منم قصد ناراحت کردنتو ندارم ولی خب شاید اگه جور دیگه ای شوخی میکردی بهتر بود 

باتوجه به اینکه شوخی بوده فهمیدم قصدی نداشتی ولی خب اسی هم ناراحت شد دیگه پس ینی شوخیه مشکل داشت

ن ما کلا خانواده مادریم قشنگترنولی عموهام چشماشون آبیه من قهوه ای سوخته😑

بعد یکی چشاش ابیه میپرسیم ب کی رفته چشات میگن به پدر بزرگم😂والا بابای خودم چشاش سبزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا توسایت پهن شدن یکی یه حرفی خلاف میلشون بزنه بپره بهشون من قبلا خیلییی بااین ادما بحث میکردم ال ...

بله شما بحث نکنی بهتره کاش یکم با ادب تر بودی 

پهن شدن 

بپره بهش 

...

واقعا شما بحث نکنی بهتره 

بزنی تو سرش؟؟واقعا من اولش اینو نوشتی فک کردم ۱۴ سال اینات باشه خواستم چیزی نگم بگم بچس منظورم اینه ...

والا اسی ناراحت نشد اینقد ک تو شدی 

والا از بس تو سایت بچه جغله دیدین یکی مث ما شوخی کنه زود گارد میگیرین.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بله شما بحث نکنی بهتره کاش یکم با ادب تر بودی پهن شدن بپره بهش ...واقعا شما بحث نکنی بهتره

بله باامثال شماها اصلااااا نباید بحث کرد ک توهرچیزی ک بهتون مربوط نیست دخالت میکنید!

ادم بی ادب باشه خیلیییی بهتره تا چیزی ک بهش مربوط نیست دخالت کنه😉😉

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
خب شمام با این گیری که به بنده خدا دادی ناراحتش کردی که‌..

حالا من اصلا اهل بحث تو سایت نیستما همه هم میدونن ک من می‌شناسن

ولی یکی هست ک ب آدم گیر بده

امشب حس پیری بهم دست داد هیییی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
والا اسی ناراحت نشد اینقد ک تو شدی والا از بس تو سایت بچه جغله دیدین یکی مث ما شوخی کنه زود گارد میگ ...

چی بگم من چیزی نگفتم 

هردو سوتفاهم برامون پیش اومد 

من فکر کردم جدی گفتی 

گفتم بچه نیستی ۴۵سالته 

شما فک کردی من میگم سنت زیاده (من منظورم این بود بزرگسالی)

بعد ادامه دار شد 

من قصد ناراحت مردنتو نداشتم 

به هرحال بابت سوتفاهم عذرمیخوام