2777
2789
مثل اقوام مادریم ،اونوقت من ب خانواده بابام رفتم 😏😏😏

برعکس ما خانواده پدرم همه بینی هاشون عملی انگار کوچولو ولی خانواده مادریم گندس ..ولی خب خانواده مادریم با دماغ بزرگ خوشگلتر از خانواده پدریمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا دوتا از دوستام انقد بینیشون کوچولو بود خیلی خوشگل بود یه ذره بودااا یکیش عمل کرد بیشتر بزرگتر ش ...

فک میکنن چون اکثرا یکاری انجام میدن ماهم باید انجام بدین فازشون قابل درک نیست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
چقد شما لوسی اه متوجه نشدی من الکی نوشتم برای دلخوشی خودمچقد بیمزه هوووووف

یکی ناراحته تاپیک زده 

از کجاباید بدونه شما شوخی میکنی؟؟؟

مثل این میمونه طرف بگه من مستاجرم و عذاب میکشم 

بیای بگی من یه خونه بزرگ دارم 

از کجا باید بدونیم شوخیه؟؟؟

یکی ناراحته تاپیک زده از کجاباید بدونه شما شوخی میکنی؟؟؟مثل این میمونه طرف بگه من مستاجرم و عذاب میک ...

زود نرو بگرد تو تاپیکا و بیو طرف سنش پیدا کن ک بزنی تو سرش

۴۵ سالته 

۵۰سالته

بعدشم مگر خدانکرده کسی مسخره کسی کرده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
برعکس ما خانواده پدرم همه بینی هاشون عملی انگار کوچولو ولی خانواده مادریم گندس ..ولی خب خانواده مادر ...

ن ما کلا خانواده مادریم قشنگترن

ولی عموهام چشماشون آبیه من قهوه ای سوخته😑

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
زود نرو بگرد تو تاپیکا و بیو طرف سنش پیدا کن ک بزنی تو سرش۴۵ سالته ۵۰سالتهبعدشم مگر خدانکرده کسی مسخ ...

بعضیا توسایت پهن شدن یکی یه حرفی خلاف میلشون بزنه بپره بهشون من قبلا خیلییی بااین ادما بحث میکردم الان دیگ براخودم نمیزارم توجه نکن شما عادتشونه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
ببخیال قشنگم داره میگ شوخی کرده ناراحت نشدم بخدا

😘😘😘😘

میدونم همجوره قشنگی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!