2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عااااالی بود👌👌👌👌👌👌👌😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از اون روز به بعد که آقا امام زمان باعث شد به دنیا برگردم هر روز برای سلامتیشون صدقه میدم و دو رکعت نماز بهشون هدیه میکنم ،شما هم حتما این کار رو انجام بده عزیزم💕💕

چرا اونجا ائمه به خاطر خودشون آدمو شفاعت میکنن. مثلا همینجا که گفتی به خاطر اینکه از حضرت علی اصغر دفاع کردی به خاطر همین برگردوندنت، اگه دفاع نمیکردی لطفشون شامل حالت نمیشد؟؟ 

آخه چراااااا؟ مگه اونا نیومدن خدا و دین و به بشر بشناسونن 

چقدر این تجربه روی زندگیت تأثیر گذاشته؟

خیلی زیاد من توی این ماه فکر میکنم دو تا گناه انجام دادم ،یکیش یک بار نماز صبحم قضا شده یکی هم یادم نمیاد ،چون مطمئنم بعد خدا اول امام زمان متوجه گناه ما میشه بعد فرشته سمت چپ که مسئول نوشتن گناهان هست ،خدا به آقا این ولایت رو هدیه کردند که از اعمال ما آگاه باشند و  غیر اون هر دوشنبه و پنجشنبه هم اعمال ما بهشون عرضه میشه و از گناهان ما غصه دار میشن

من خیلی خیلی حالم بده. زندگیم افتضاحه. داغونه.میشه لطف کنید برای من و‌زندگیم دعا کنید. دیگه به بن بست رسیدم. فلجم. هیچکار نمیتونم کنم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
چرا اونجا ائمه به خاطر خودشون آدمو شفاعت میکنن. مثلا همینجا که گفتی به خاطر اینکه از حضرت علی اصغر د ...

مگر وظیفه دارند دائم به ما لطف کنند ،چیکار کردیم براشون که ازشون توقع بیجا داشته باشیم 

من خیلی خیلی حالم بده. زندگیم افتضاحه. داغونه.میشه لطف کنید برای من و‌زندگیم دعا کنید. دیگه به بن بس ...

خدا بزرگه انشالله مشکلاتت حل میشه،منم زمانی همش به این چیزا فکر میکردم از وقتی این اتفاق افتاد فهمیدم خیلی خیلی بی ارزش هست این دنیا و ذره ای ناراحتی ظلم در حق خودمون و اطرافیان خودمون هست 

لطفا شده هر شب ی صلوات برای امام زمان بفرستین زیاد وقتی هم نمیگیره 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خدا بزرگه انشالله مشکلاتت حل میشه،منم زمانی همش به این چیزا فکر میکردم از وقتی این اتفاق افتاد فهمید ...

من برای پسرم ناراحتم. ظلم در حقش کردم. تو رو خدا نفستون حقه برام دعا کنید. دیگه فکر میکنم تنها راه نجاتم مرگه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💕💖💕خدا خودش دستت رو میگیره انشاءلله 

ید الله فوق ایدیهم