2777
2789
عنوان

ترس از سزارین

340 بازدید | 50 پست

سلام خانوما من قراره سزارین شم اما ب شدت میترسم فکر میکنم قراره بمیرم و این حرفا کسی تجربه داشته؟؟میشه یکم بگید چطور بود؟؟من خیلی میترسم😭😭😭

اصلا اصلا نترس هیچی نداره هیچی متوجه نمیشی 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دوتا سزارین عالی داشتم بی صبرانه منتظر سزارین سومم انشالله عیدنوروز بشه و بچمو بغل کنم 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرین ترین عمل

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

صد درصد بهتر از طبیعیه میخوابی بیدار میشی تموم شده اگه دردی هم هست بعدش قابل پیش‌بینی و قابل کنترل ه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شما کی زایمان کردید؟؟ اخه منو یکی ترسویند بحث از امبولی و اینا کرد خیلی ترسیدم 😭😭

اون چیه دیگه؟ دوسالو نیم پیش عزیزم راحت تر از اون چیزیه فکرشو بکنی به نینیت فک کن که قراره ببینبش چ شکلیه به بوی نی نی به دستای کوچولوش

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من در حینی که داشتم فکر میکردم الان شکممو برش زده یا نه صدای گریه پسرمو شنیدم

هیچ دردی حس نمیکنی،متوجه میشی دارن رو شکمت کار انجام میدن ولی دردی نداره

بعدشم نمیگم راحته و مشکلی نیست،فقط بار اول که خواستم از تخت بیام پایین سخت بود،بعد یه هفته کامل سر پاشدم و سر ده روز با اتوبوس و تنها رفتم شناسنامه پسرمو گرفتم و ازاونطرف رفتم مطب دکتر بخیمو کشیدم و برگشتم خونه 

در هرحال از زایمان طبیعی خیلی خیلی بهتر بود

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤