2777
2789

شش روزه ختنه کردیم ، ی طرف حلقه داره جدا میشه، زیرش خونیه، خود آلت نوزاد هم کمی متورم و قرمزه. انگار هنوز زخمش خوب نشده. انکار گوشته. تجربه ای دارید؟ ممنون میشم بگید

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حموم ببر چربش کن من روغن زرد زدم تا افتادچند روزه ختنه کردین؟

سلام عزیزم. شش روزه. شما تجربه دارین؟ حموم بردم اوردم یه طرف حلقه ش جدا شد. دست نزدم. 

موردی نداره عزیزم داره جدامیشه طبیعیه فقط اون پمادی ک دادن روحتمااستفاده کن تاهم بچه کمتراذیت شه وهم ...

اخه انگار زخمش خوب نشده و خلقه داره جدا میشه

حموم ببر چربش کن من روغن زرد زدم تا افتادچند روزه ختنه کردین؟

روغن حیوانی دارم، تاثیر داره؟ 

پسرمنم همینجوری بودنصفیش جداشده بودنصفیش مونده بودمنم خیلی نگران بودم دوباره ام بردمش مطب اونجام گفت طبیعیه میوفته اگرازاون زمانی ک گفتن فک کنم ده روزبودیادم نیست نیوفتاداونوقت میری مطب همونجابراش جدامیکنن 

موردی نداره عزیزم داره جدامیشه طبیعیه فقط اون پمادی ک دادن روحتمااستفاده کن تاهم بچه کمتراذیت شه وهم ...

پماد موپیروسین دادن ک ۱۲ ساعت یکبار استفاده میکنم

سلام عزیزم. شش روزه. شما تجربه دارین؟ حموم بردم اوردم یه طرف حلقه ش جدا شد. دست نزدم.

هنوز جا داره اصلا بهش دست نزن فقط باهمون پماد ک دکتر داده چربش کن

اره عزیزم واسه پسرمن چهارده پونزده روز گذشت تا افتاد

اون قرمزیشم طبیعیه ینی داره خوب میشه

پسرمنم همینجوری بودنصفیش جداشده بودنصفیش مونده بودمنم خیلی نگران بودم دوباره ام بردمش مطب اونجام گفت ...

بله اون مورد که نصفه جدا میشه طبیعیه، فقط هیلی قرمز و انکار زخم تازه ست اونجاییش ک جدا شده. این نکرانم کرده. روی خود  التش هم قرمز شده و کمی متورم

هنوز جا داره اصلا بهش دست نزن فقط باهمون پماد ک دکتر داده چربش کناره عزیزم واسه پسرمن چهارده پونزده ...

اها ممنونم. انقد تاپیک زدم سرچ کردم. خدا خیرتون بده الهی.