2777
2789
عنوان

بهترین رفیق تو سر چی از دست دادی

| مشاهده متن کامل بحث + 4216 بازدید | 142 پست
چه پرووووووداشت ازت اجازه میگرفت یا چی؟تو چی گفتی اون چی گف

ن بابا 

میخواست من برم ک اون بیاد جام 

منم برگام ریخته بود 

بهش گفتم بی حیا و حروم*زاده و اینا بعد از همه جا بلاکش کردم اونم هرچی سیم کارت گیر میاورد باهاش بهم زنگ میزد و پیام و فحش میفرستاد

منم خسته شدم از بس بلاکش کردم اخر مجبور شدم سیمکارتمو عوض کنم 

باز از رو نرفت ب اون یکی رفیقم پیام میداد و بی حیاییشو جار میزد (۳ تا رفیق بودیم)

ب شوهرم پیام میداد 

ی پیامایی ک شاخ درمیاوردی 

بعد شوهرم دید حال من خیلی بده میخواست بره دم خونشون ب داداشاش بگه و دعوا کنه بعد اون یکی رفیقم نذاشت فقط زنگ زدم گوشیو دادم ب شوهرم باهاش حرف زد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا میخواست من برم ک اون بیاد جام منم برگام ریخته بود بهش گفتم بی حیا و حروم*زاده و اینا بعد از ه ...

بعد بهش گف من بهت پیام عاشقانه دادم 

گف نع این چ حرفیه 

بعد گف من اومدم جلو تو از زنم بد گفتم 

گف ن اینارو کی گفته 😑🫤

بعد شوهرم گف پس این پیاما چیه ب زن من دادی بخدا از پشت گوشی عین موش شده بود صداش می‌لرزید 

بعد زد زیرش ک ن من اصلا همچین حرفایی نزدم 

بعد شوهرم گف چرا دروغ میگی پیاماتو دیدم خودم خوندم همشو 

قبول نمی کرد اصلا گردن نمی‌گرفت 

بعدم ک من گوشیو از شوهرم گرفتم اون فحشایی ک بالا گفتم بهش دادم و بلاکش کردم 

امضات❤️🔥

😊😉😉😉

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

نامزدم گفت از رفیقت جدا شو منم نمیشدم ولی بزور فاصله انداخت رفیقم متاهله شوهرشو چون با شوهرم هم کارن از طریق من آشنا شدن شوهرش گفته بود رفیقتو جور کن برام منم ب رفیقم گفتم اونم خودش رفته بود پی وی پسره بعد خلاصه  باهم چهارتایی کافه بودیم نامزدم رفیقمو ضایع کرد چون نامزدم گفت زن داداش نمیزاری فرهاد ینی شوهرش کار کنه همش زنگ میزنی با شوخی میگف رفیقمم گف این روزا یه دورانیه بعد عروسی از خونه میندازمش بیرون میگم برو کار کن بعد شوهرم هیچی نگفت شوهرش گفت ب شوهرم جوابتو گرفتی نتونستی جوابشو بدیا 

بعد شوهرم گف آخه جوابشو بدم میخکوب میمونه خندید

بعد رفیقم خندید گف  نگران نباش من هیچوقت لال نمیمونم مث زنت شوهرم گف به اون لال بودن نمیگن احترام میگن که همسر من داره رفیقمم گفت حرفاتو به چپ ترین عضو بدنم هدایت میکنم شوهرم از خجالت گفت اولا به نکته ظریف و باریکی اشاره کردی دوما مسائل بزرگو ب مسائل کوچیک ربط نده 

راز کدب دوستت نگی ک دیگ دوست نیس😬😂

آره متاسفانه دوست نبودیم و من فکر میکردم که چقدر دوستای زیاد و صمیمی ای دارم 😂🥲 بعد دیدم اصلا یدونه دوست هم ندارم 🦦

...

حتی ویژگی هاش رو هم کاملا نمی‌دونستم .... 😕