2777
2789
عنوان

بهترین رفیق تو سر چی از دست دادی

| مشاهده متن کامل بحث + 4258 بازدید | 142 پست

یکی سر ۵۰۰تومن حقوق..یکی سر حسادت عجیبش مخصوصا به ازدواجم..تازه وقتی کات کردیم همه اومدن بهم گفتن حسادتاشو ..اما به هرحال خیلی سخت بود چکن رفیق دبیرستان بودند و هنوز غمشون باهامه

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دوست صمیمی مشترکمون یک موضوعی رو میدونستم که بهم گفت فعلا به کسی نگو

وقتی زمانش رسید  خودش اون موضوع رو که بیان کرد بقیه به من حمله کردن که چرا تو میدونستی ولی ما نه و چرا نیومدی بگی

منم قطع رابطه کردم 

به همین مسخرگی...

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸 

نمیدونم 

انگار تاریخ انقضا داشت

بی هیچ دلیلی رابطمون کمتر و کمتر شد

روز به روز سردتر غریبه تر

به خودمون ک اومدیم بعد ۳ ۴ ماه تقریبا هیچی از دوستیمون نمونده بود

دیگ هم نتونستیم مث قبل شیم

عجیب بود

من دوست چنتا داشتم ولی نه زیاد صمیمی  . ولی وقتی پدرم فوت کرد متوجه شدم که رو دوستام نباید زیاد حساب باز کنم . وقتی هم که امسال مریص شدم و یک ماه تو بستر بودم بازم متوجه شدم که توقعم رو باید بیارم پایین 

واقعنم خنده داره😂😑 تنها دوستم بود ک صادقانه دوسش داشتم لعنتی ولی حالم ازش بهم میخوره ک بخاطر همچین ...

اکیپ دانشگاه ماهم سره همین موضوع از هم پاشید ولی یاد گرفتیم تو اکیپ جدید دیگه هیچ حرف سیاسی نزنیم و واقعا الان دوسال کنار همیم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اکیپ دانشگاه ماهم سره همین موضوع از هم پاشید ولی یاد گرفتیم تو اکیپ جدید دیگه هیچ حرف سیاسی نزنیم و ...

هعییی💔واقن دیگ دوستیا ب ی مو بنده، من نمیدونم چرا ب عقلم نرسید ک ممکنه این باهام مخالف باشه وگرنه نمیگفتم اصن...

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
هعییی💔واقن دیگ دوستیا ب ی مو بنده، من نمیدونم چرا ب عقلم نرسید ک ممکنه این باهام مخالف باشه وگرنه ن ...

اصلا تو جمع دوستای که نمیشناسی حرف سیاسی نزن 

من دوتا دوست دارم ۱۵ ساله رفیقیم و هم عقیده اما اینا رو فهمیدم عقیدشون با من یکی نیست حرفی نمی‌زنم هیچی نمیگم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

از ۶ سالگی تا امسال ( ۱۸ سالگی ) با هم دوست بودیم ‌‌سر یه جرو بحث ساده سرد شد و انفالوم کرد منم نوشت ...

راز کدب دوستت نگی ک دیگ دوست نیس😬😂

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁