2777
2789
منم می‌خوام اول کامل حروف و یاد بدم حروف بزرگ حروف کوچک اینکه حروف بزرگ کجا استفاده میشه اسامی خاص و ...

نه همین روال خوبه بنظرم بعد با گرامر جال ساده شروع کن ولی قبلش بگو اسم چیه فاعل چیه صفت چیه قید چیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر تجربه داشتی این کلاس رو قبول نمیکردی

حضور مامانها و بچه ها کنار همدیگه خیلی سخت میشه

سطح زبانشون یکسان نیست، گیراییشون باهم فرق داره

نحوه اموزش بچه و بزذگسال فرق داره

خدایی چی تو مغز رییس موسسه بوده که اینجور ثبت نام کرده😒

در ضمن اصلا هم خودت رو دست کم نگیر و با اعتماد به نفس کامل برو سرکلاس

اگرم برات صرف نمیکنه همون اول بگو

سر پول اصلا تعارف نکن

داری زحمت میکشی و باید صرف کنه برات 

این اصلا اسناندارد نیست ک دوتا سن با این همه فاصله رو سر یک کلاس بنشونن حالا به هر دلیلی...تو باید ا ...

حالا فعلن خواهرم میگه جلسه اول برم بینیم چی میشه اگه نتونستم اون موقع میگم فقط نمی‌خوام آبروم بره شرمنده بشم ...خیلی ام ترسیدم 

(:A__•~•__M:)
اگر تجربه داشتی این کلاس رو قبول نمیکردیحضور مامانها و بچه ها کنار همدیگه خیلی سخت میشهسطح زبانشون ی ...

الان مثلن اینایی که مادر و بچه میان بهشون بگم هرکس چهل تومن جدا میده ؟ آخه نمی‌دونم چی بگم زشتهه 

یا مثلن ی نفر بچش دوقلوعه فامیل ام هستیم می‌دونم شرایطش یکم سخته مثلن بگم دو نفر جدا حساب میشه ؟ 

منطقی هم اینه که جلسه اول یه تعیین سطح انجام بدی اینجوری میفهمی چی بلذن و چی بلد نیستن و اعتماد به نفست هم میره بالاتر

اگر هم دیدی سطحشون خیلی فرق داره که کلا بگو شدنی نبست و خودتو اذیت نکن

برای اموزش هم یه کناب که برای بچه ها خوبه مد نظرت باشه با اون برو جلو، حتی اگر به اونا نگی بخرن

چون اینجوری هم یه نظمی داری هم تمرین و تکلیف خونه داره که بدی به بچه ها

منطقی هم اینه که جلسه اول یه تعیین سطح انجام بدی اینجوری میفهمی چی بلذن و چی بلد نیستن و اعتماد به ن ...

همه گفتن ک چیزی بلد نیستن یعنی از صفر دارم شروع میکنم 

می‌خوام از فرست فرند شروع کنم ک سه تا کتابه ولی کتاب خب ببین دو صفحه تمرین داده برا a بعد تو صفحه بعدی داره سلام و احوال پرسی یاد میده  من چ جوری یاد بدم اول همه حروف انگلیسی و با مثال یاد بدم بعد برم مکالمه یا مکالمه ام موقع حروف آخر کلاس یاد بدم ؟

الان مثلن اینایی که مادر و بچه میان بهشون بگم هرکس چهل تومن جدا میده ؟ آخه نمی‌دونم چی بگم زشتهه یا ...

برای مسائل مالی شما حرف نزن با شاگردات

بنداز گردن مدیر

اصلا هم زشت نیست

تا خودت ارزش قایل نباشی برای  کارت، در نظر دیگرانم بی ارزش به نظر میاد 

قبل کلاس حتما حتما یه طرح درس برای خودت اماده کن

جلوی اینه با خودت نمرین کن

بازی حتما طراحی کن که جذاب باشه و بچه ها حال کنن

یه تایمی زو هم انیمیشن زبان اصلی بذاری خیلی خوبه

همه گفتن ک چیزی بلد نیستن یعنی از صفر دارم شروع میکنم می‌خوام از فرست فرند شروع کنم ک سه تا کتابه ول ...

دخترم با فرست فرند داره یاد میگیره

همون ترتیب کتاب رو میره جلو، هر جلسه چندتا حرف

کلمات هم گاها بی ربطه به حروف

حروف رو توی دو ترم کامل کردن

برای هر حرف صداش و یه کلمه رو یاد میگیرن

هرجلسه بازی دارن، فیلم می بینن، کلمات هر درس رو هرجلسه دو سه خط میتویسن، از روی درس میخونن و فیلم یا ویس توی گروه مینویسن تحت عنوان هوم شارژ

برای مسائل مالی شما حرف نزن با شاگرداتبنداز گردن مدیراصلا هم زشت نیستتا خودت ارزش قایل نباشی برای ک ...

آخه الان من هفته بعد دوشنبه کلاس دارم خب تایم و روز و خودم زنگ میزنم به مامان ها میگم هنوز خبر ندارن بعد میگم خب وقتی زنگ میزنم بگم ک هزینه برا هرکس جدا حساب میشه یا ن؟ هزینه ام گفتم نقدی بیارن دیگه شماره کارتمو پیامک نکردم