2777
2789
عنوان

چرا پسرها ازدواجی نیستن مثل قبلا

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 44 پست
عزیزم یعنی چی زن باز بود؟ یعنی با زن های سن بالا ارتباط داشت؟

با فاحشه ها بود

خاله براش دختر جور میکرد از ایناا

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقاا من چشم بازارو کم کردم رفتم با ی پسر لاغر مردنی دماغ گنده جوش جوشی اونم چون عاشق اخلاقش شد ...

*کور

ضمن احترام به نظر بقیه دوستان چون فقط ۵ درصد از پسرا تو چشم هستن. بقیه دیده نمیشن و همه میخان اون اق ...

دقیقا سر شب یه تاپیک بودم، یعنی فرمالیته و جهیزیه ی فلان و خونه بهمان و عروسی مفصصصل یا فوووقش یه سفر خارجی، برا خییییلیا یه چیز عادی و قطعی بود.

مگه چند درصد پسرهای تو سن ازدواج میتونن؟ یا پدرشون میتونه؟

دختره اصلا نگاه نمیکنه از کجا اومده. از نظر مادیات عاااااالی ترین ها رو میخواد.

درصورتیکه شما باید از نظر اخلاقیات عاااااالی ترینها رو بخوای و این چیزیه که همه ی پسر ها بالقوه میتونن فراهم کنن

نه اتفاقاا من چشم بازارو کم کردم رفتم با ی پسر لاغر مردنی دماغ گنده جوش جوشی اونم چون عاشق اخلاقش شد ...

وای چقدر زندگی بیرحمه آدم واقعا چشمش میترسه

الان ازش خبر نداری؟ وقتی ولش کردی چیری نگف؟ چند سالتونه؟

وای چ ترسناکب قیافش میومد این کارا؟ دوسش داشتین شما؟

نه ببین ببینش مظلومه قیافش

ایام فاطمیه مداحی گوش میده 

از اینا ک بشددت کاریو ب ورزشش اهمیت میده حتی ب رژیم غذاییش پایبنده 

ولی خب روزایی ک بمن میگفت ارعه من امشب میرم پیش فلان رفیقم نگو میرفته زن بازی

ی بار از دهنش دراومد ارعه رفیقمو من رفتیم بریم پیش زنا ولی من ترسیدم مریض بشم نرفتم توو برگشتم 

زر مفت میزد من شک کردم بهم زدم گفتم نمیتونم باهات بمونم خسته شدم از این رفتو برگشت 

دو هفته ست کاتیم دو هفتهه بعد من دیروز شنیدم ک پایه ثابت این کثافتکاریا بوده

دوسش داشتم؟؟جونمو براش میدادم همه میدونن من چجوری دیوونه این ادم بودم 

بخاطرش ۵ سال عمرم ب باد رفت 

۴ ساله من روز خوشندارم کارم شده گریه تا اشتی نیکردم شااد بودم کات میکردیم عین افسرده ها میوفتادم 

وای چقدر زندگی بیرحمه آدم واقعا چشمش میترسهالان ازش خبر نداری؟ وقتی ولش کردی چیری نگف؟ چند سالتونه؟

چرا نگفت بهم گفت یادت باشه رابطه رو تو تموم کردی ن من

اون ۲۹ من ۲۶ 

دلم میخواست بهش پیام بدم هر چی از دهنم در میاد بهش بگم چون بمن خیانت میکرد

فکر کن من متعجب ک چرا این رابطه از من نمیخواد

ادای پیامبر زاده هارو درمیورد ک من میخوام اولین رابطمون بعد ازدواج باشه وقتی همیشه برا منی چرا الام دله بازی دربیارم نگوو از جای دیگ تامین میشده 

نه ببین ببینش مظلومه قیافشایام فاطمیه مداحی گوش میده از اینا ک بشددت کاریو ب ورزشش اهمیت میده حتی ب ...

بنظرت الان پسرایی هستن ک تا بحال رابطه نداشته باشن و پاک مونده باشن؟ کسی هس واقعا؟

بنظرت الان پسرایی هستن ک تا بحال رابطه نداشته باشن و پاک مونده باشن؟ کسی هس واقعا؟

نهه والا نیست

ولی این ادا بازیارم در نمیارن حداقل طرف رک میگه من رابطه میخوام ب دوست دخترش

ولی این منو نگهداشته بود بره کیفاشو کنه بعد دختر افتاب مهتاب ندیده بگیره 

حرصیم برا اینن

چرا نگفت بهم گفت یادت باشه رابطه رو تو تموم کردی ن مناون ۲۹ من ۲۶ دلم میخواست بهش پیام بدم هر چی از ...

عزیزم🥲

انشالله اتفاقات انقدر خوبی واست بیوفته ک اون اتفاقات تلخ رو فراموش کنی. منم ۲۱ سالمه از حرفای تو واقعا ترسیدم کلن از هر پسری. چون خودم پاکم از این جهت دوس دارم همسر ایندمم پاک باشه ک فک نکنم اصلا همچین پسری وجود داشته باشه. کلن خیلی میترسم از ازرواج

عزیزم🥲انشالله اتفاقات انقدر خوبی واست بیوفته ک اون اتفاقات تلخ رو فراموش کنی. منم ۲۱ سالمه از حرفای ...

شایدم باشهه من الان چون عصبانیم میگمم اهمیت نده ب حرف من

از خدا میخوام پسری مثل خودت گیرت بیاد عزیزم عین خودت پاک آمین✨️