2777
2789
عنوان

چرا پسرها ازدواجی نیستن مثل قبلا

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 44 پست
چون الان قصدش ندارن..چرا؟چون همچی دراختیار دارن..ماشالله تنوع...منو باز..زن میخان چیکار؟؟؟مسؤلیت و م ...

به نظر من کلا موضوع ازدواج فرق داره 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فاحشه ها هستنمن دوست پسر ۵ سالع ام منو پاک نگهداشت میخواست ازدواج کنیم متوجه شدم اشغال زن باز بو ...

خدایی بعد سه ماه به ازدواج نرسید باید قصدش می‌زدی یا میبردیش تو حاشیه 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

ضمن احترام به نظر بقیه دوستان 

چون فقط ۵ درصد از پسرا تو چشم هستن. بقیه دیده نمیشن 

و همه میخان اون اقلیت رو بدست بیارن 

البته بخاطر امتیاز هایی که دارن

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
خدایی بعد سه ماه به ازدواج نرسید باید قصدش می‌زدی یا میبردیش تو حاشیه

خب اونجوری ک فکر میکتی نیست

سر سال قرار بود بیاد خواستگاری و تازه اونوقتا بچه ام بودیم بعدش حس میکنم پاک تر بود با حیا تر بود

من گند زدم ب رابطمون 

بعدش ک کات کردیم من خواستم جبران کنم اشتباهاتمو هی گفت اوکی هی بهم زدن دقیقاا بعد اون عید نحس ما دیگ ارامش نداشتیم هی دعوا و کاتو اشتی 

الانم اون میخواست ازدواج کنیم من دیگ نخواستم چون فهمیدم چجور ادمیه

حالا فکر کن من ازدواج میکردم باهاش بدبخت میشدم علنا

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

دخترای هرزه و آشغالی با کمترین قیمت در اختیارن، درحالی که دخترای خوب و نجیب، انننقدر سخت میگیرن که هم خودشون پیر دختر بشن هم پسرها عنوان از کف بدن برن سراغ ارزون ها یا ام اینکه شوق و اشتیاقی نمونه و بیخیال بشن...

دخترای هرزه و آشغالی با کمترین قیمت در اختیارن، درحالی که دخترای خوب و نجیب، انننقدر سخت میگیرن که ه ...

دقیقاا

من همین اکسم دوست دختر داشت دیگ 

بخدا با همشون رابطه جنسی داشت

طرف انقدر رااحت خودشو در اختیار یارو میزاره ک 

وقتی با امثال ماها برخورد میکنن ک نمیخواییم رابطه داشته باشیم دیگ وقت صرف ما نمیکنن درجا میگن اسکولم مگه با تو بمونم وقتی دخترا ریختن ک راحت رابطه برقرار میکنن

ضمن احترام به نظر بقیه دوستان چون فقط ۵ درصد از پسرا تو چشم هستن. بقیه دیده نمیشن و همه میخان اون اق ...

نه اتفاقاا من چشم بازارو کم کردم رفتم با ی پسر لاغر مردنی دماغ گنده جوش جوشی اونم چون عاشق اخلاقش شده بودم خیر سرش دوستم بود

چیشد؟؟با من گشت تیپو قیافشو درست کرد طبق سلیقه من شد تازه من کمکشم کردم زیااد توو کارش

تهش شد ی پسر جذاب با هیکل ورزشکاریو بینی عمل کرده خوش فرم و بشددت خوشتیپ و پولدار

بیشعور رفت دنبال زن بازی