2777
2789
عنوان

طلاق راه حل مناسبیه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 59 پست

من ب عنوان یه زن ک دوتا بچه رو ب دنیا آوردم ازت خواهش میکنم تا از شوهرت مطمئن نشدی بچه نیار .اونا رو بدبخت نکن و قفل بیشتری ب پاهای خودت زنجیر نکن .من ک مادر خودم فوت شده جایی رو ندارم برم .و اگرم داشتم دوتا بچه هامو نمیتونستم ببرم .و نه میتونم بذارم پیش شوهرم بمونن .پس مجبورم بخاطر اونا باهر شرایطی کنار بیام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ وجه عزیزم. اصلا مشکل شما به اندازه‌ای نیست که به طلاق فکر کنی.

الان شرایط روحی بدی رو داری میگذرونی و حق داری. مردها اینجور وقتها معمولا فرار میکنن. بلد نیستن کمک روحی کنن، پناه میبرن به دوستهاشون یا بیرون. از خونه فراری میشن‌. از خامی، نپختگی و بی‌تجربگی و نابلدی‌شونه. اما فک نکنی دوستت نداره. خواسته‌هاتو بدون غر زدن، بدون اشک و آه، بدون گلایه و بدون عصبانیت بهش بگو. ازش بخواه و فکر نکن قراره خودش متوجه بشه. بیشترشون متوجه نمیشن متأسفانه. با اولین قدمی که برات برمیداره، با اولین رفتار برای درک کردنت، کلی ازش تشکر کن تا تشویق به ادامهٔ اون کار بشه.

به خودت زمان بده. همه چیز خیلی بهتر از امشبت میشه. باور کن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
مرد خوبیه خیانت ازش ندیدم اعتیادم نداره.مشکل رفیق بازیشههر پنج شنبه با دوستاش بیرون میرن تا ظهر جمعه ...

همینکه خیانت و اعتیاد نداره جای امیدواریه

همه مردا نیاز ب هفته ای یبار با دوستای نرمال و سالم گشتن دارن

توم با دوستی اشنا خواهر برو بیرون برا خودت حتی شده با دخترت تنهایی برین بیرون 

حس میکنم کمی افسردگی داری یا شایدم بخاطر سقطه 

ولی بزرگش نکن 

فقط پا توی مسیر طلاق نزار 

هیچ زندگی گل و بلبل نیست 

از رو کلیپا اینستا زندگی خودتو قضاوت نکن مردها مث ما زنا عاطفی و احساسی نیستن 

هرنیازی داری بهش بگو اغلب مردها غیر مستقیم متوجه احساس و حال ما نمیشن 

قدرتت رو توس ساختن نشون بده نه توی رها کردن 

من ب عنوان یه زن ک دوتا بچه رو ب دنیا آوردم ازت خواهش میکنم تا از شوهرت مطمئن نشدی بچه نیار .اونا رو ...

منم همین بجم پامو قفل کرده.

واگرنه صدباره رفته بودم.

خب من خسته میشم

هی محبت کنم بی مسئولیتش چ کنم

بی فکریش

همش فکره اینه سر کار نره

بره با دوستاش

اخه من چی بگم ب این احمق

چقد خودشو از چشمم بندازه

خستم.چجوری بنویسم خستم ک متوجه بشین رسیدم اخر خط

چقد بسازم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اولین تاپیک بود دیدم همه میگن طلاق نگیر ....

اره ببین من این دردو تجربه کردم تازه من رفیق باز عیاش خیانتکار الکلی  کثیف ب تمام معنا اما الان ک یکسال گذشته و ب التماس افتاده میخوام رجوع کنم و مث هاپو پشیمونم  ک احساسی تصمیم گرفتم  بعدم حضانت بچه باپدره  مگه پدر میده  ک ببریش باخودت؟  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

به هیچ وجه عزیزم. اصلا مشکل شما به اندازه‌ای نیست که به طلاق فکر کنی.الان شرایط روحی بدی رو داری میگ ...

خیلی حالم بده.این مدت حامله بودم بازم با دوستاش میرفت بعد من تا صبح ۴ یا پنج بار در خونه رو چک میکردم همش استرس داشتم میترسیدم.

نگفت زنم حامله اس

انقد استرسم داد تا بچم سقط شد خود ب خود 

نمیتونم ببخشمش

به هیچ وجه عزیزم. اصلا مشکل شما به اندازه‌ای نیست که به طلاق فکر کنی.الان شرایط روحی بدی رو داری میگ ...

حالا فک نکن منم از خدامه طلاق بگیرم 

تو این جامعه منم انقدر پاستوریزه میترسم یقینا

اخه انقدر بی فکر بی مسئولیت رفیق باز

همین دوستاش بهش ۱۵ میلیون دادن قرضی سر ماه نشده گفتن پولمون بده.نداشت من حلقه دستم دراوردم براش فروختم قرض بده.اونوقت بچمون سقط شد باز رفت با همین دوستا

من چی بگم دست رو دلم نزار

اره ببین من این دردو تجربه کردم تازه من رفیق باز عیاش خیانتکار الکلی کثیف ب تمام معنا اما الان ک یک ...

اگر طلاق بگیرم ی زمان هیچ وقت خونه پدری بر نمیگردم شده با بچم برم تو خیابون نمیرم خونه پدری.

من قده ی اپارتمان دارم از این جهت خوبه وضعم

حالا فک نکن منم از خدامه طلاق بگیرم تو این جامعه منم انقدر پاستوریزه میترسم یقینااخه انقدر بی فکر بی ...

خاندازه نداره با پدر ومادرش صحبت کن 

تو همپنجشبه ها با بچت برو بیرون شب هم برو خ نه مامانت ...

خاندازه نداره با پدر ومادرش صحبت کن تو همپنجشبه ها با بچت برو بیرون شب هم برو خ نه مامانت ...

نمیخام خونه مامانم برم.همیشه خدا از ادم طلبکاره.بچم سختشه اونجا.خانوادش ک میگن پسرمون عالیه

خیلی حالم بده.این مدت حامله بودم بازم با دوستاش میرفت بعد من تا صبح ۴ یا پنج بار در خونه رو چک میکرد ...

فک نکنی بهت حق نمیدما، کاملا حق میدم. بی‌فکرن دیگه. ولی این زندگی‌ای نیست که بشه براش نسخهٔ طلاق پیچید. یه چیزی هم بگم بهت: ناراحتیت که به‌حقه، ولی شدتش به خاطر هورمونهات هم هست. آدم داغون میشه. برای همین گفتم به خودت زمان بده. بدنت کم‌کم خودش رو ترمیم میکنه، بعد روح و روانت هم مقاوم‌تر میشه و پرتحمل‌تر.

فک نکنی بهت حق نمیدما، کاملا حق میدم. بی‌فکرن دیگه. ولی این زندگی‌ای نیست که بشه براش نسخهٔ طلاق پیچ ...

بدبختی شوهرم دوسش دارم اذیت خیلی کرده ولی دوستشم دارم اون ولی انقدر منو دوس نداره. از روزی ک سقط کردم تا الان ی روز نشده اروم باشم تاپیکام هست.

بدبختی شوهرم دوسش دارم اذیت خیلی کرده ولی دوستشم دارم اون ولی انقدر منو دوس نداره. از روزی ک سقط کرد ...

این خوشبختیه که دوسش داری عزیزم.

اونم دوست داره، ولی خب رفیق‌بازه. ولش کن. بذار یه روز توی هفته با رفیقاش باشه. جهنم. سخته، ولی اصلا فکر نکن دوست نداره.