2777
2789
من از بچگی نمازم اول وقت بود خیلی تاثیری در زندگیم نداشته. البته شاید یه جاهایی قرار بوده بلایی سرم ...

نماز اول وقت یه مولفه است

خود نماز یه عالمه اداب داره تا نتیجه بخش تر بشع.

اولا قرائت نماز درست باشه اگه نباشه نماز کلا باطله

ثانیا اذان و اقامه بگید یه وضو با کیفیت بگیرید

بعد از نماز حتما تعقیبات بخونید مهر خاک تربت امام حسین باشه

و ....توصیع میکنم کتاب« چگونه یک نماز خوب بخوانیم» رو بخونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نماز اول وقت یه مولفه استخود نماز یه عالمه اداب داره تا نتیجه بخش تر بشع.اولا قرائت نماز درست باشه ا ...

به نظرم اینها وسواسه. نیت بسیار مهمه و حضور قلب 

همین که آدم خدا را به هر کاری ترجبح بده و بلافاصله با اذان بره به نماز بایسته گویای نیت خوبه‌ خدا بسیار مهربانه. 

بچه ها شما نمازاتونو به لهجه عربی میخونین یا فارسی 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
من از بچگی نمازم اول وقت بود خیلی تاثیری در زندگیم نداشته. البته شاید یه جاهایی قرار بوده بلایی سرم ...

حتماتاثیرداشته عزیزم قرارنیست که تاثیراتش مادی وملموس باشه.

بنظرمن نمازخوندن یه جورایی جبران الطاف خداست که ماسرسوزنی بااون ازخداتشکرمیکنیم بنظرم همون آرامشش بازخوردخوندن نمازه به شخصه خودم هیچ انتظارتاثیرمادی ندارم ازخوندن نماز.

همونطورکه بزرگان دینمون باوجود عبادت هاونمازهای خالصانه شون همیشه خشوع داشتن وازخداوندهمیشه طلب بخشش داشتن بابت نمازهاشون 

نماز اول وقت یه مولفه استخود نماز یه عالمه اداب داره تا نتیجه بخش تر بشع.اولا قرائت نماز درست باشه ا ...

هیچ آداب و ترتیبی مجو 

هر چه میخواد دل تنگت بگو 

اینقدر نمازو سختش نکنید 

وضو گرفتن و با دلت وایسادن روبروی خدا مهمه 

حالا وضوی با کیفیت و مهر تربت و اینا رو نمیفهمم دیگه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
به نظرم اینها وسواسه. نیت بسیار مهمه و حضور قلب همین که آدم خدا را به هر کاری ترجبح بده و بلافاصله ب ...

اینایی که کفتم دقبقا عواملیه که باعث حضور قلب میشه

مقدمات حضور قلبه

هیچ آداب و ترتیبی مجو هر چه میخواد دل تنگت بگو اینقدر نمازو سختش نکنید وضو گرفتن و با دلت وایسادن رو ...

وقتی دکتر هم رفتید بهش همینو بگید

و قرصا رو هرجور دوست داشتید بخورید

اینقدر سختش نکنید

قبل غذا و بعد غذا هم ندارع

یکی قرص با دوتا قرصم تفاوتی نداره

هیچ آداب و ترتیبی مجو هر چه میخواد دل تنگت بگو اینقدر نمازو سختش نکنید وضو گرفتن و با دلت وایسادن رو ...

همه اینایی که من گفتن مقدماتیه که با دل جلوی خدا بایستی

همینجور کشکی که حضور قلب بوجوذ نمیاذ عزیز

وقتی دکتر هم رفتید بهش همینو بگیدو قرصا رو هرجور دوست داشتید بخوریداینقدر سختش نکنیدقبل غذا و بعد غذ ...

خدا رو با دکتر مقایسه نکن عزیزم 

کی و کجا خدا گفته تربت امام حسین باید مهر باشه 

کی گفته‌ اگه یه کلمه اشتباه بگی کل نماز باطله 

وضوی با کیفیت چیه اصلا؟؟؟؟

جوانی ام به مو رسیده😔😔