2777
2789
عزیزم🥲💔ولش کن خودت ناراحت نکن کاش پیشم بودی بغلت میکردم گریه میکردی اروم‌میشدی حداقل

قربونت بشم من مهربون....واقعا الان احتیاج داشتم یکی پیشم بود گریه میکردم سبک میشدم...بنده خدا مامانم از وقتی اومدم میگه چرا پکری ..ولی نمیخوام بگم بهش که ناراحت بشه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
خودم تا همونجا جر ندم اروم نمیشم...جات بودم ازخونشون میزدم در بازم صبوری

راستش چندبار توی زندگی قبلیم خیلی احساسی تصمیم گرفتم دوست ندارم این سری اینطوری بشه...تنها کاری که کردم این بود که خودمو با کاری مشغول کنم 

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمران؟این اسمو خیلی دوست دارم

اره اسمش عمران بود....خودمم قبلش تا حالا نشنیده بودم ولی بنظرم خیلی قشنگ بود البته فکر کنم تلفظش emran بود....چون همه اینطوری صداش میکردن

نمیدونم واقعا...شاید همین که میدونم منو اینطوری حساس کرده...همش زوم کرده بودم رو کارای اینا...کاری ح ...

اشکال نداره به شوهرت نگو بنظرم نباید حساسش کنی... باید بدونه اینقدر خودتو بالا میبینی که از شما خانم تر و زیباتر و... وجود نداره... اصلا دختر داییش در حده شما نیست که نگرانتون کنه... بعد حتما یه حس گذرا بوده وگرنه برای به دست اوردنش تلاش میکرد.

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
اره اسمش عمران بود....خودمم قبلش تا حالا نشنیده بودم ولی بنظرم خیلی قشنگ بود البته فکر کنم تلفظش emr ...

آها 

درسته ممنون

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

عزیزم مردها لفافه نمیفهمن ... باید رک باهاشون حرف بزنی ...چندساله دیگه به حرفم میرسی عزیزم ...انشاال ...

ممنونم گلم...انشاءالله سلامت باشین همیشه

اسی همسر سابقت میدونه ازدواج کردی؟عکس العملی داشته؟

بله میدونه...راستش من چشم وا کردم ازدواج کردم ینی قبلا دوست پسری نداشتم....بهش گفتم فکر میکردم مشکلی داشنه باشه ولی گفت کاری که دخترا با دوست پسراشون میکن تو با شوهررسمی و شرعیت انجام دادی...گفت منم اندازه خودم گذشنه ای داشتم فقط ثبت نشده توشناسنامه

پس چرا نگرانیپیش خودش میگفته من عاشق این بودم🤔خداروشکر جور نشد 😀شاید اصلا ذهنش جایی دیگه بوده اینق ...

چ بد....دورت بگردم...انشاءالله که این درگیری های ذهنیت کاملا برطرف بشه عزیزم..🫀🫠

چقدر قوی‌ای که تونستی فراموشش کنی

اتفاقا خیلی اذیت شدم...از اون موقع مشکل قلبی پیدا کردم...چون همسرسابقم بامصرف مواد تشنج میکرد دوبار کنارم تشنج کرد من تنها بودم ...و از شانس بدم کارمند بیمارستانم...هروقت کسی حالتی مثل تشنج و غش بهش دست میده قفل میشم بعدش تا چندثانیه فقط جیغ میکشم.

فراموش کردم اما جسمم و روحم خیلی داغون شد

میدونم... تا قبل از خوندن علت طلاقت و اینکه گفتی دوران عقد فهمیدی معتاد بوده همسرت، من فکر میکردم یک ...

ممنونم عزیزم...پس حتما انلاین مشاوره میگیرم چون دوست ندارم یه مشکل دیگه هم سر این پیش بیاد🫀

من راستش دقیق نمیدونم ولی خواهرای شوهرم میگفتن که اون موقع شوهر من تو قید و بند ازدواج نبوده و سر یه ...

اوضاع بدتر شد !

چون اگه خودشون رابطه شونو بهم زده بودن جای نگرانی بود ولی رابطه شون الکی بهم خورده

دوران عقد بذار واسه اشنایی و حتما مشاوره برو

🏃🏻‍♀️