2777
2789
بنظرم اصلا به شوهرت نگو حساسش نکن .... فقط سرد باش دو روز زمان بده بعد تو لفافه بگو اگر روزی ادم بفه ...

این خوب بود.....ممنونم عزیزم🥲🫀

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
این خوب بود.....ممنونم عزیزم🥲🫀

عزیزم مردها لفافه نمیفهمن ... باید رک باهاشون حرف بزنی ...

چندساله دیگه به حرفم میرسی عزیزم ...

انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل اینکه ایشون رو ببیند با شما چجوری رفتار میکرد بدون یه حس گذرا براش پیش اومده چون اون دوران گذشته ...

الانی هم که اون دختر اونجا بود حتی یک درصد هم بهم کم توجهی نکرد...کلمه فاطمه جان از دهنش نمیفتاد .بهم محبت میکرد .حتی وقتی منو رسوند خونه بوسم کرد دقیقا مثل همیشه... گفت من یه تار موی تورو با کسی عوض نمیکنم.تکام گذشته ای داشتی منم همینطور.....

ولی اون یکی دوبار نگاه کردناشون واقعا این حرفا رو از یادم میبره و اعصابمو بهم میریزه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
نگی هاااا

چشم 🥲خودمم میدونم صلاح اینه که نگم بهش فکرش مشغول نشه بیشتر

شوهرت هنوز اون آدمو از ذهنش حذف نکرده تو رو وارد زندگی کردهشاید ازدواج کنین و یه مدت بیشتر بگذره فرا ...

ما شاید سالی یه بار همو ببیینیم چون کلا شهرامون جداست ‌...ولی فکرم کامل بهم ریخته

چرا باهم ازدواج نکردن

باهم توافقی جداشدن و اینکه خانواده ها اختلاف داشتن

چ بد ببخشید پس علت طلاقتون چی بود؟اونم متاهل شده؟

علت طلاقمون اعتیادش بود که هیچ جوره نتونست ترک کنه ....ما حتی جلسات دادگاه رو دستامون تو دست هم بود میرفتیم

نه اون هنوز ازدواج نکرده

الانی هم که اون دختر اونجا بود حتی یک درصد هم بهم کم توجهی نکرد...کلمه فاطمه جان از دهنش نمیفتاد .به ...

پس چرا نگرانی

پیش خودش میگفته من عاشق این بودم🤔

خداروشکر جور نشد 😀

شاید اصلا ذهنش جایی دیگه بوده 

اینقدر خودخوری نکن 

دیدی گفته یه تار موتو عوض نمیکنم با کسی

احتیاج به یه تلنگر داره که بدونه نگاه هم اذیتت میکنه

من خودم همین مشکل رو با جاریم داشتم 

بخدا گاهی شک میکردم نکنه در گذشته باهم بودن 

فقط مشکل من همین بود هر موقع باهم بودیم داغون میشدم

تقصیر کی بود خدا میدونه

ولی جاریم خیلی میخواست باهاش گرم باشه نگاه ،خنده ،توجه 

شاید قبلش اینجوری بودن نمیدونم ،همسرم بهش توجه میکرد پلی اون بدجنس بود 

تا چند سال گیر بودم گاهی الانم هستم

بازم تو معلوم نیس دیگه کی ببینید همو

منم مثل شوهر شمام یعنی با فامیل بودیم الانم شاید نگاه متفاوت بهم بکنیم ولی از سر علاقه و دلتنگی نیسی ...

اینام یه جورایی توافقی بوده جداییشون...شایدم اینام نگاهشون بی منظور بوده ولی در کل خوب نیست

حالا بعد از مدتها اولين بار بعد از متاهليش بوده و شايد طبق عادت گذشته يا هر چياين دفعه رو بد ب دلت ر ...

۲۶ آذر یه مراسمی دارن دعوتمون کردن...برم ببینم اونجاهم اینطوریه واقعا یا نه؟

عزیزم مردها با خانوم ها فرق میکنند عشق اولشون به سختی فراموش میکنند یا فراموش نمیکنند موضوع بعدی میگ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم....پیامتو خوندم اشکم درومد و یکم اروم شدم

اسی ببخشید با همسر اولتون چرا کارتون به جدایی کشیده با اینکه دوست دلشتید همدیگرو؟

بخاطر اعتیاد 🥲ما دوسال باهم زندگی کردیم و یکسال هم نامزد بودیم..از روزای اول عقد فهمیدم خیلی کمکش کردم ترک کنه با اینکه سنم هم کم بود به کسی نگفتم ...ولی نتونست...هنوزم داره مصرف میکنه و از اون قد و بالای روز اول خبری نیست .تنها چیزی که ازقبل ازش همونطور قشنگ مونده فقط چشماشه

دخترم بذار بری سر خونه زندگیت بعد میفهمی نگاه کردن شوهر به دختردایی متاهلش که قبلا همو میخواستن چقدر ...

واقعا درسته حرفاتون🌹🌹🌹

اصلا مهم نیست بنظرمشوهر منم میخاسته با یکی ازدواج کنه ک باهم کات کردن الان میگه خداروشکر ک تو اومدی ...

همسر منم همیشه میگه  بهترین اتفاقی که برام افتاده توزندگیم تویی....فکر کنم خودمم زیاوی بزرگش کردم..بعضی وقتا بی اهمیت بودن بهترین کاره