2777
2789
نمیدونی وقتی مامان بابامو میبینم چه دردی میکشم آخه ما دوتا دختریم از صفر خدشونو کشوندن بالا درس خوند ...

اینکه اره هرچی پاکتر بدتر.....ولی ان مع العسر یسرا...بسپر ب خدا

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
من یک سال و نیم ازدواج کردم شوهر منم قراربود با دختر خالش ازدواج کنه تو جمع ها یه جوری بهش نگاه میکن ...

دقیقا منم رفته تو مخم این نگاها....راستش من ازدواج دومم هست...من همسرسابقم رو اندازه جونم دوست داشتم..اونم همینطور...واقعا برای هم میمردیم و حتی طلاقمونم خلاف میل دوتامون بود...بعد طلاق خیلی اذیت شدم‌..ولی ب جون مامانم کلا فراموشش کردم با اینکه اتفاقی میبینمش ولی نگاهش نمیکنم...انتظار داشتم اینم اینطوری میشد که نشد

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت هنوز اون آدمو از ذهنش حذف نکرده تو رو وارد زندگی کرده

شاید ازدواج کنین و یه مدت بیشتر بگذره فراموشش بشه سعی کنین تا حد امکان موقع هایی که اونجاست نباشین 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

دیگه دله دیگه خواهر 

درسته غلطه اما ادما تا عشق قدیمیشونو نگاه میکنن حالی به حالی میشن 

ازشون فاصله بگیرید کمتر معاشرت کنید 

کمتر حساس باش اذیت میشی گل من

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بهترین کار اینه اصلا رو موضوع حساس نشی تا برا شوهرت بیشتر یادآوری نشه

یعنی اصلا به روش نیارم؟؟؟نمیخوامم از خودم تعریف کنم ولی واقعا خدایی من همه جوره از اون سرترم..چه از نظر تحصیلی شغلی یا ظاهری...ولی از سر شب تا الان همش دارم خودمو مقایسه میکنم با اون

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
دقیقا منم رفته تو مخم این نگاها....راستش من ازدواج دومم هست...من همسرسابقم رو اندازه جونم دوست داشتم ...

من معتقدم اگه پسر بخوادت هرکاری میکنه از دستت نده ولی میدونم که اون و خونوادش هر کاری میکنن که فقط برم 

چرا ازدواج نکردن باهم؟؟

سر اختلاف خانواده ها و اون موقع ها شوهر من جدی نبوده برای ازدواج