2777
2789
عنوان

کیا پزشکی یا دندانپزشکی میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین از الان خیلی جدی شروع کن و خواهشا ناامید نباش حتی تا لحظه ی آخر ناامید نشو گوشیو فقط و فقط محدو ...

درسته کاملا درست میگی من فردا یکم خودم رو درست کنم برم کتابخونه ثبتنام کنم که انشالله از فردا برم

ببین اول دهم یازدهم رو بخونم یا همه رو باهم؟

چه درس هایی دو باید از دهم یازدهم بلد باشم که بعدش برم دوازدهم؟

من الان میخوام برای امتحانات ترم اول بخونم چون ۴۰ درصد کنکور معدل دوازدهمه و احتمالا یازدهم حذف میشم گفتم که دوازدهم رو تقویت کنم از طرفی هم سطحم ضعیفه میگم که نکنه هرچی دوازدهم رو بخونم به جایی نرسم 

و اگه امتحانات ترم اول رو خوب ندم هم مدرسه گیر میده و هم خانواده نمیدونم چیکار کنم کدوم رو اولویت قرار بدم مدرسه نمونه هم درس میخونم سخت گیرن

درسته کاملا درست میگی من فردا یکم خودم رو درست کنم برم کتابخونه ثبتنام کنم که انشالله از فردا برمببی ...

ببین من پیشنهادم اینه

الان نزدیک امتحانات ترمه فعلا همه تمرکزت رو بذار روی دوازدهم تا ان شاءالله هم امتحانات رو خوب بدی هم تا حدی برای نهایی ها خونده باشی بعد از امتحانات ترم اول شروع کن دهم و دوازدهم رو بخون باهم دوازدهم از بخش ترم اول فقط تست بزن تا یادت نره ترم دوم رو هم که شروع کن قشنگ خوندن بعد از اینکه دهمت تموم شد برو سراغ یازدهم 

یعنی کلا پیشنهادم اینه که دهم و دوازدهم رو بخونی بعدش یازدهم و دوازدهم رو 

تا عید یه دور دهم و یازدهم رو تموم کرده باشی ان شاءالله بعد از عید دیگه کم کم امتحان جامع بده از سه پایه

ببین من پیشنهادم اینهالان نزدیک امتحانات ترمه فعلا همه تمرکزت رو بذار روی دوازدهم تا ان شاءالله هم ا ...

واییی مرسی ازت خدا خیرت بده نمیدونستم چیکار کنم کامل گیج شده بودم

بخدا قبلا خیلی تلاش میکردم اما نتیجه خیلی بدی میداد و خراب میکردم همین باعث نا امیدیم شد 

خداکنه تلاش هام جواب بده معلومه قلبت پاکه تورو خدا برام دعا کن

چشم مرسی ازت گلم

یه سوال دیگه من آزمون ماز میدم زمستون پایه یازدهم رو شروع میکنه من پایه دهم رو بخونم عیب نداره؟

آزمون های قبلی رو خودم حل کنم خوبه؟

شرمنده هعی سوال میپرسم آخه کسی رو ندارم برام توضیح بده

واییی مرسی ازت خدا خیرت بده نمیدونستم چیکار کنم کامل گیج شده بودمبخدا قبلا خیلی تلاش میکردم اما نتیج ...

خواهش میکنم عزیز من که رو سیاهم ولی به خوبی خودت ان شاءالله خدا کمکت میکنه❤️

ببین اگه آزمون های ماز رو میدی قضیه فرق میکنه چون باید به بودجه بندی ماز برسی پیشنهادم اینه که یا هر سع تا پایه رو با هم شروع کنی یه روز درمیون دوازدهم رو با دهم یا یازدهم بخونی یا اینکه الان فقط رو دوازدهم و یازدهم وقت بذار تا عید بعد سیزده روز تعطیل عید رو خیلی فشرده دهم بخون

خواهش میکنم منم بیکارم اگه سوالی داشته باشی و بلد باشم خوشحال میشم جواب بدم💕