2777
2789
عنوان

دوستان لطفن کمکم کنید

123 بازدید | 27 پست

سلام من چندسال خواننده خاموش بودم الان بخاطردخترم عضو شدم دخترم نه ماهشه وشیرخشک نان اچ ا میخوره ازنوزادی بی قراری داشت ک الان روز معمولن ارومه ولی شبا یکساعت بعدخوابش باجیغ از خواب بیدار میشه وگریه شدید ببخشید اگه مدفوع کنه اروم میشه  درغیراینصورت تا چندساعت این گریه ادامه داره تا خوابش ببره اولا تشخیص دکترا کولیک بو چندوقت خوب میشد دوباره شدت میگرفت اما الان نه ماههشه و دوباره شدت گرفته دلیلش چی میتونه باشه؟

دکتر زیاد بردمش انواع داروی ضد نفخ استفاده کردم اما بی فایده بود اگه دیر جواب دادم بخاطر دخترمه امشبم باجیغ بیدارشد هنوز نخوابیده دوستان اگه تجربه مشابه دارین لطفن کمکم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من شنیدم انگاری نان یبوست میاره

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
شیرخشکش رو عوض کن عزیزم

چه شیر خشکی بگیرم از نوزادی چندبار عوض کردم اول نان معمولی بعد ببلاک ای ار بعد نان دوباره بعد نان اچ ا میترسم دوباره عوض کنم چون با نان معمولی بی قراری شدیدتر میشد وخس خس سینه هم داشت

باید نان دو بهش بدی تا یکسالگی عزیزم 

ممکنه ازاون باشه

نان 1تا شش ماهگی

نان 2شش تا یکسالگی

نان3 یک تا دوسالگی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
2804
چه شیر خشکی بگیرم از نوزادی چندبار عوض کردم اول نان معمولی بعد ببلاک ای ار بعد نان دوباره بعد نان اچ ...

اگه یبوست میشه بهش آپتامیل بده عزیزم فقط اینکه احتمالا غذاهای کمکی هم روی دل درد و مشکلاتش تاثیرداره

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
2805
اگه یبوست میشه بهش آپتامیل بده عزیزم فقط اینکه احتمالا غذاهای کمکی هم روی دل درد و مشکلاتش تاثیرداره

برای همین غذای کمکیش محدود کردم چندروزه فقط دو وعده سوپ با برنج وهویج وگوشت میدم اما تاثیر نداشت بخدا از ترس دلدردش هیچی بهش نمیدم نه تخم مرغ نه ماست نه بادوم دیگه خیلی کلافه شدم

برای همین غذای کمکیش محدود کردم چندروزه فقط دو وعده سوپ با برنج وهویج وگوشت میدم اما تاثیر نداشت بخد ...

اگه انقدر شدید شده دکتر ببرش  نبات داغ براش اثر نداره 

ترنجبین هم بهش بدی بد نیست 

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
2801