2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیکنم ولی اون اگه پول داشت طلاقم میداد چون گف تو روانی هستی مریضی ازت میترسم

عزیزم شما رفتارت اشتباست تاپیکهای دیگه ت رو خوندم ناراحت شدم. کسی که مامان همسرش تماس بگیره بگه کجایی و مانیتور بشکنه یعنی سیاست همسرداری نداره 

اسی بهش گیر نده توهم فیلم بگیر بزار ببینه تو گوشیت تا ببینی چه حالی میشه!فیلم هایی بگیر ک مرداش از ش ...

حالا فیلما یادم رفته ذهنم درگیر اینه که رابطمون چی میشه چجوری میشه

احساس میکنم چون سنت کمه خیلی حساس و زودرنج هستی، راستش اکثر مردا اون فیلمها رو می‌بینند و تو بهتر بود اصلا به روش نیاری، چون خیلی هم مهم نیست و درضمن کاریش هم نمیشه کرد.

الانم یکم نماز بخون، قبل اذان صبح هم نماز شب بخون توی رفتار و زندگیتون خیلی تاثیر داره

یابیخیال شو یا... 

ببین باسی سال سن بهت میگم هرچی بگس بازنگاه میکه

هرچی بیشتر بگی اون بیشترش میکنه

ده ساله گفتم ب شوهرم باز کارخودشو میکنه

دیگه مخفیانه شده من نبینم

همچین مردایی تاخودشون نخوان ترک نمیکنن

میدونم حالت بد میشه یکم تحمل کن بلاخره بیخیال میشی

من اینقدر حالم بدمیشد تپش قلی شدید میگرفتم دستام یخ میکردگوشام سوت میکشید درحدی ک داشتم کرمیشدم از بلندی صداش وقتی میفهمیدم این چیزارو دیده

ولی درست ک نشد هیچ خودم اسیب دیدم فقط

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂