2777
2789
عنوان

سر نگه داشتن مادر بزرگم دعواس

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس ندارم ولی خدایی نکرده اگ‌آدم لزدس وپاش بیفته بعدچیکارمیکنن😑

حقیقتش اینه که پدر مادر چون خودشون مسئول بچه ها هستن ازش نگه داری میکنن ولی دیگه بچه مسئول زندگی خودشه خیلی جاها به خاطر خودش مجبوره از شما بگذره این اصل بقاست

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
مادر و پدر وقتی به دنیا اوردن دیگه غریزشون حکم میکنه مراقبت کنن ، بالاخره خودشون این تصمیم رو گرفتن ...

غریزه حکم میکنه از کسی که بدنیا اوردی مراقبت کنی ولی حکم نمیکنه از کسی که بدنیا آوردت مراقبت کنی؟ نه عزیزم قبول ندارم . مرام و معرفت ندارن بچه ها 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
خب زندگی نکننپرستار بگیرن و تقسیم کنن چه روزایی چه کسایی بهش سر بزنن

شاید دلشون نمیخواد مشارکت مالی یا معنوی یا هردوشو داشته باشن

میدونی گاهی بی توجهی یا تبعیض یا یه سری مسائلی که پدر و مادرها تو کودکی برای بچه به وجود میارن ، در آینده دامن خودشونو میگیره 

والدین به این فکر نمیکنن در سالهای آینده توازن قدرت بهم میخوره . خودشون پیر میشن ، بچه ها بزرگ میشن و دقیقا همون کاری که تو بچگی باهاشون کردن رو تلافی میکنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مادربزرگ من تا ۸۴ سالگی تنها زندگی میکرد تازه ی عمه عقب ماندگی زندگی ۵۰ ساله هم داشتم که مث یه بچه ا ...

عمه چی شد بعدش؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

غریزه حکم میکنه از کسی که بدنیا اوردی مراقبت کنی ولی حکم نمیکنه از کسی که بدنیا آوردت مراقبت کنی؟ نه ...

بچه ها هرکدوم زندگی خودشونو دارن

شوهر دارن بچه دارن یا زن دارن

اینی که شما میگی طرف باید زندگی خودشو خراب کنه مادرشو نگه داره

عروس یا داماد خانواده چه گناهی کردن؟

شاید دلشون نمیخواد مشارکت مالی یا معنوی یا هردوشو داشته باشنمیدونی گاهی بی توجهی یا تبعیض یا یه سری ...

ارعه و بچه هام باید ب این فکر کنن

در اینده ای ن چندان دور خودشون پیر میشن و ممکنه محتاج فرزنداشون بشن

و اون فرزندان یاد گرفتن ک مشارکت مالی و عاطفی نکنن در مورد پدرو مادراشون

این دنیا آیینه کارهای ماست

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
اونایی که واقعا سالمند نگه داشتن می فهمن چی میگی

من نگه نداشتم 

هیچوقت نمیتونم خودمو فدای زندگی بقیه کنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan