2777
2789
عنوان

سر نگه داشتن مادر بزرگم دعواس

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 53 پست

بابای من مامانبزرگمو نگهداشت همین ۴ سال پیشم فوت کرد

مادربزرگم روحش شاد زبونش خیلی نیش داشت

همه رو میشست پهن میکرد تنها کسایی ک تحملش میکردن نا بودیم

عمو و عمه ام هیچ کدوم نگه نداشتن ولی تقسیم ارث کردنی صف اول وایسادن😂😂

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
یه مادر و پدر چندین بچه رو بزرگ میکنن و سرو سامون میدن ولی چندتا بچه یه مادر رو نمیتونن جمع و جور کن ...

چون پدر و مادر باهم تصمیم گرفتن خانواده تشکیل بدن و بچه دار شن . هر دو باهم

اما بچه ها ، با افراد دیگه تشکیل زندگی دادن و همسرشون شاید تمایلی به زندگی با پدر یا مادر همسرشون نداشته باشن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مادر و پدر چندین بچه رو بزرگ میکنن و سرو سامون میدن ولی چندتا بچه یه مادر رو نمیتونن جمع و جور کن ...

مادر و پدر وقتی به دنیا اوردن دیگه غریزشون حکم میکنه مراقبت کنن ، بالاخره خودشون این تصمیم رو گرفتن 

اما فرزند بزرگ میشه دیگه مسئول بچع های خودشه و کلی گرفتاری داره 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

آخییی الهییی،ای مادر 😭😭با چه شوق و ذوقی هر کدومشونو تر و خشک کرده نازشونو کشیده با هر کلمه حرفشون قند تو دلش آب شده چقد دلم گرفت لعنت به این دنیا 😢😭 خدا عاقبت هممونو ختم به خیر کنه الهی

هعی یه مادرده تابچه روجمع میکنه بزرگ میونه ولی بچه هانمیتونن یه روتحملش کنن😔😔چه دنیایی بچه های ما ...

دوس دارید تو اینده بچه هاتون ازتون مراقبت کنن؟

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
چون پدر و مادر باهم تصمیم گرفتن خانواده تشکیل بدن و بچه دار شن . هر دو باهماما بچه ها ، با افراد دیگ ...

خب زندگی نکنن

پرستار بگیرن و تقسیم کنن چه روزایی چه کسایی بهش سر بزنن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

کاش بروز اونقدر معرفتا زیاد شده دعوا سر این باشه که همه می‌خوان ببرن به توافق نرسند کی

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چون پدر و مادر باهم تصمیم گرفتن خانواده تشکیل بدن و بچه دار شن . هر دو باهماما بچه ها ، با افراد دیگ ...

اما پدر و مادرم خیلی جاها وظیفشون دیگه نبوده اما از سر عشق و محبت خیلی خیلی از خودشون و علایقشون گذشتن. حقشون نه شرعا نه عرفا این نیست. مطمئنا چندتا بچه براشون کاری نداره یه زندگی در خور شخصیت مادر فراهم کنن. مشکل این چیزا نیست گل ایراد از معرفت و مرام نداشته ی بچه هاست

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡