2777
2789
عنوان

کیامثل من ازخاله هاشون متنفرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 50 پست
البته مواظب جاری هم باشه،والا ما هم همین بود اینقدر ک با زنعموم خوب بودیم با خالم م ولی زنعمو هم عقر ...

اخه سن زن عموم خیلی بالاس مامانم جای دخترش داره از اون زن هانیست بگم ذاتش خراب باشه نه اصلا یبار کربلارفت ی چادرخوشگل واسه مامانم آورد گفت ب نیت حاجت رواییت بعد یماه مامانم حاجت روا شد کاملا مشخصه دلسوزه شب یلدامیشه یاهرمناسبتی مارو عروسشو نوه ها رو هممونو دورخودش جمع میکنه هممونو ب ی اندازه دوس  داره ینی طوریه بااین ک من برادرزاده شوهرش میشم میگه عین برادر زاده خودمی و ازحق نگذریم دوسشدارم اماخالم عقربه خیلی ضربه ازش خوردم ک برام شدتجربه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدابخام بگم چیکارا کردن سرت سوت میکشه ایناخیلی بیشرفن بیشرف ب معنای واقعی😂😂

عصبی شدم با تاپیکت یاد کاراشون افتادم تعریف کن منم تعریف کنم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
عصبی شدم با تاپیکت یاد کاراشون افتادم تعریف کن منم تعریف کنم

یبارباعشق سابقم بیرون رفتم مادرشم بود اماخالم مامانموپر کرد ک من ازفلانی حامله شدم بااین ک مجردبودم تهمت سنگین بهم خورد و مامانمم ساده باورکرد ومنو برد آزمایش وگواهی بکارت دیدن سالمم شرمنده شدن وخیلی تاوان داد خالم درحدمرگ مامانموبخشیدم چون مادرمه جونمه اماخالمو نه میخوام ببخشمش چون لایق آرامشم قلبم راضی نمیشه این نصفی از کاراشه حالا شماتعریف کن