2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 743394 بازدید | 22542 پست
سلام دوستان

شو لباس بچه نیو برن تا هفت سال مارکدار از انگلیس و دبی

زمان شنبه ۲۳ اذر تا جمعه ۲۹ اذر

مکان کافه خلاقیت ماهور سعادت اباد بین کاج و سرو خیابان بخشایش خیابان پانزدهم غربی پلاک 13

از بازی بچه ها در محیطی شاد و امن و خرید خود لذت ببرید:))

با تشکر فیلچه و نی نی مال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم چطورید ؟

با حال وهوای زمستونی حال کردین ؟ ما رفتیم بلوار جمهوری واااای که چه منظره هایی بود به قول شوشو هوا هوای 2 نفره بود ههههههه کلی با باران برف بازی کردیم

عکسهای فرشته هاتون در روز برفی خیلی باحال بود مرسی کلی انرژی گرفتم

میبینم که مبحث عمل خرطوم هست واسه منم نیاز به عمل داره ولی بیشتر از اون عمل یه وجب پایینترش رو دوست دارم پروتز بزارم ههههههه

اونروزم منظورم خودشناسی بود دارم سعی میکنم بر ترسهام غلبه کنم و نقاط قوتم رو بهتر بشناسم اینطوری خیلی بهتر حسهای درونم رو درک

دوستون دارم هوارتا میرم باران رو بخوابونم بااااای

راستی شوشو پخش ادوکلنهایی که( ج م ) تبلیغ میکنه بین س ر ی ا ل ه ا ی ت ر ک رو گرفته بعدا میام راجع بهشون بیشتر باهاتون صحبت میکنم
یه چیزی بگم البته با اینکه روز غر نیست

هفته پیش شنبه شب کارین تو خواب اینقدر این ور و اونور رفته بود و از رویه همه موانعی که براش گذاشته بودیم رد شده بود و رفته بود پشت در و پاهاش رو کرده بود پشت لوله رادیاتور ..... با صدایه جیغش پریدیم.......بچه ها پشت پاش از چند جا بدجور سوخته بود
اعصابی ازم خورد شد که نگو........ الان بهتر شده واسه همین اینجا گفتم ......

از اونورم یه مشکل دیگهههههه......پیش اومد ....کلا خیلی به هم ریخته بودم

ولی الان خدا رو شکر همه چی آرومهههههههههه

سلام رفقا خوبین ؟

بمیرم واسه کارین خوشگله ایشا... که بلا از فرشته ها دور باشه الهی امین

منم دارم به باران صبحانه میدم هر لقمه رو اینقدر تو لپش نگه میداره که حوصلم سر میره ولی چاره ای هم نیست مجبورم ازش هرزگاهی یه سوال بپرسم تا یادش بیفته ودهنش رو تکونی بده :)

صوفی جون خوشا به حالتون دیدن دوستای خوب ویه عالمه فرشته چه حالی میده دلم خواست

بچه ها دیروز پیرو اون تبلیغه که گفته بود بیاین رای بدین رفتم و تاپیک مامانهایی که بچشون مریض بود و با هم دردو دل میکردن رو دیدم اخ اخ اینقدر گریه کردم که تا اخره شب سرم داشت از درد میترکید خدا ایشا... تک تک مریضها رو شفا بده مخصوصا بچه ها رو