2777
2789
عنوان

مامانایی که پسراتون دیر حرف زده یک دقیقه میشه بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 27 پست

بچه م چهارسالشه تازه الانم حرفاش یکمی سختشه .. خیلی در حرف زد ولی زد ...

مال من چون همش تو خونه‌بودیم وتنها بود اینطوری شد ...یه چند مدت رفتیم خونه آبجیم و مامانم دورش شلوغ شد بهتر شد الان حرف میزنه 

عزیزم پسر من هم تا دو سالگی هیچچچی نمی‌گفت در حد دو سه تا کلمه متخصص مغز و اعصاب بردم تاخیر در گفتار رو تشخیص داد گفتار درمانی براش تجویز کرد بیست جلسه خیللللی تاثیر گذار بود و بعد مدتی کم کم بهتر شد الان ه چهار سالشه جملات میگه وای مفهوم دار نیس قبلا با دست اشاره میکرد فقط که دخترش گفت با اشاره بهش چیزی که میخواد رو ندیدین تا وادار بشه به گفتنش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر نگران نباشین پسرا کلااا خیلییی دیر حرف میفتن 

من پسر خاله ام تا پنج سالگی ل رو نمی تونست بگه 

و از دو سه سالگی کلمه کلمه می گفت 

پسر عموم هم از چهار پنج سالگی جمله گفت 

دختر خاله ام هم تا چهارسالگی حرف نمی زد 

بهش تخم کبوتر دادن حرف بیفته الان دیگه ساکت نمیشه😂😂

من هم مطمئن هستم که همکاری نمیکنه ولی خواهرش هست ۸ ساله همش باهاش بازی میکنه وحرف میزنه ولی فایده ند ...

پسرهای من هم تا همین سن ها فقطکلمه میگفتن

یهو مثل بلبل حرف زدن

من بنا به دلایلی جلسات گفتار درمانی بودم 

اونجا هم فقط شعر و داستان و بازی هست اونم با آرامش و بچگانه

کار خاصی نیست که تو خونه نتونی

زیاد براش شعر بخون

قصه بگو

بازی های فکری مناسب سنش تو خونه بساز از اینترنت سرچ کن

دخترش گفت که جلو آینه ببر و صداهای مختلف رو با آهنگ و کشیده براش تلفظ کن تا اونم تکرار کنه کلا هر کلمه ای رو آروم و شمرده و با آهنگ براش تلفظ کن خیلی تاثیر داشت گفتار درمانی ،نمیخوام بترسونمت ولی بخاطر اینکه مطمعن بشی خدای نکرده اوتیسم نداشته باشه حتمااا پیش متخصص مغز و اعصاب کودکان ببر چون پسر منو اول گفتن مشکوکه به اوتیسم بعد که متخصص چکابش مرد گفت فقط تاخیر در گفتار و گفتار درمانی رو تجویز کرد تا سنش پایینه حتما پیگیری کن

دخترش گفت که جلو آینه ببر و صداهای مختلف رو با آهنگ و کشیده براش تلفظ کن تا اونم تکرار کنه کلا هر کل ...

اصلا همکاری نمیکنه به حرف گوش نمیده یک کلمه رو چند بار بهش بگم همش میگه نه اعصابش بهم میریزه ده بار میگهدنه نه نه