دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر منم تا دو سال و نیم حتی کلمه هم نمیگفت، دو جلسه هم بردم گفتاردرمانی ولی همکاری نکرد تو خونه باهاش کار کردم کم کم راه افتاد، پسر من همبازی نداشت خیلی تنها بود به خاطر همین تاخیر داشت
پسر برادرم دیر حرف زد فقط بهش گفته بودن نباید زود به کارهاش جواب بدین هر چی خواست با تاخیر به دستش بدین یا تا اسم نبره اهمیت ندین هر بار که تکرار کرد تشویق کنید
خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب. کاربر سال ۹۵ هستم لطفا برای تاپیک اولم گذارش بزنین خواهش میکنم هرکدوم گذارش زدین لایک کنین دعاتون کنم براتون صلوت می فرستم
من هم مطمئن هستم که همکاری نمیکنه ولی خواهرش هست ۸ ساله همش باهاش بازی میکنه وحرف میزنه ولی فایده ند ...
به خواهرش بگو یه مدت باهاش صدای حیوانات و ماشین و این چیزا تمرین کنه،گوشی هم خییییلی کم بده دستش چون میدونم اصلا امکان حذف گوشی نیست چون هر جا بری همه با گوشی ور میرن بچه میبینه هوس میکنه😅
پسر کلا دیر تر حرف میزنه باهاش خیلی صحبت کن کلمه هارو باهاش تکرار کن تا زود راه بیفته بچه جاریم تا الان که سه سالشه داره میره تو چهار سال هنوز کلمه میگه