2777
2789
عنوان

تولد نامزدمه

60 بازدید | 10 پست

تولد من که بود قهر بودیم نه چیزی خرید نه تولدم تبریک گفت چندروز بعدش که آشتی کردیم من گفتم توقع جبران داشتم ولی چیزی جبران نکرد ، تولد شناسنامه ایش شهریور بود من هم قهر راه انداختم نه تبریک گفتم نه چیزی خریدم حالا تولد واقعیش چندروز دیگه هست هی تند تند هم میگه فلان تاریخ تولدمه بنظرتون کادو بخرم ؟ البته الان سه هفته قهره بخاطر خانوادش خیلی پشتشون هست تعصب داره روشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

چون من  از این  اشتباهات زیاد کردم  و نتیجه عکس گرفتم

باهاش   مثل خودش رفتار کن

بعد   یعنی چی   اینهمه  قهر میمونه      بعدها تو زندگی پوستت کنده است      ناز نکش    عادت کرده

نه من باشم نمی‌خورم وقتی به روی خودش نیاورده چجوری می‌تونه تو زندگی تکیه گاه پشتوانه شما باشه ،این حجم قهر کردن تو نامزدی اونم دوران آشنایی طبیعیه ؟

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
یعنی اصلا محلش نزارم ذ

نمیگم قهر کن    ولی اگه قهره    تولدش شد    قهر بود  کادو نخر   پیش قدم  آشتی هم  نشو       آشتی بود هم  نخر     خیلی عادی    هیچی نگو    اگه شکایت کرد   بگو  عین خودت شدم

بزار بفهمه  چقدر رفتارش زشته

قهر کردن  زیاد  ریشه  تو بچگی  داره    باید برع مشاوره ترک کنه

یعنی چی   همه علاقه  دارن به خانواده    تعصب اشتباهه