2777
2789
عنوان

تجربه من از زن بودن 💔

378 بازدید | 35 پست

این حرفای من نه جنبه تفرقه اندازی بین زن و مرد داره و نه چیز دیگه لطفا با ذهن باز بخوانید و گارد الکی نداشته باشید 

من دست بوس تمام مردان واقعی و زحمتکش ایران زمین هستم ❤️

اما حرفم چیه ؟ من به عنوان دختر توی جامعه کسی که سالها کار کرده و در محیط های آموزشی و فرهنگی حضور داشته این مسئله رو تجربه کردم ، اینکه به عنوان یک خانم ازت انتظار دارن دختر خوبی باشی ، حالا دختر خوب بودن از نظرشون اینه که هر چقدر بهت بی احترامی شد هر چقدر آزار و اذیت دیدی سکوت کنی و حیا داشته باشی و چیزی نگی این شده نماد دختر خوب و خانم بودن ولی اگر این دختر خوب بودنه میخوام دختر خوبی نباشم ، میخوام هر جا بهم بی احترامی شد محترمانه اعتراض کنم و بگم من لایق احترام هستم اگر فهمیدن که هیچ ولی اگر نفهمیدن فاصله میگیرم ، میخوام از حقم دفاع کنم و تو سری خور نباشم بیذارم از اینکه وقتی هر چی از دهنشون در میاد بار آدم میکنن و جواب میدی میگن دختر خوبی باش ، لعنت به تعریفی که از دختر خوب بودن دارند ...

من یک زن آزاده ام ، یک زن جسور و تابو شکن ، بیذارم از خفه خون گرفتن من بیذارم از جمله هیس دختر ها فریاد نمیزنن 💔

هر ظلمی به ما زنان کردن از سکوت ما بود ، اگر مظلومی وجود نداشته باشه ظالمی هم وجود نداره ، مظلوم نباشید جسور باشید ، باور کنید در نهایت کسی بخاطر دختر خوبی بودن ازتون تشکر نمیکنه ( این تجربه تلخ رو ازم بپذیرید )

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابو شکن به خودی خود معنای خوبی نداره.

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من دخترم. خونوادم به هیچ وجه نمیذارن سکوت کنم در برابر ظلم. شاید شانس اوردم که همچین خونواده ای دارم.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من دخترم. خونوادم به هیچ وجه نمیذارن سکوت کنم در برابر ظلم. شاید شانس اوردم که همچین خونواده ای دارم ...

کاش میشد دستان پدر و مادرت رو ببوسم 🥺❤️🌹

کاش میشد دستان پدر و مادرت رو ببوسم 🥺❤️🌹

❤😍🥺

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من کلا خیلی آرومم و مظلوم همه بهم ظلم میکنن لطفا راهکار بدین چجوری از حقم دفاع کنم🤦🏻‍♀️

نترس حرف بزن 

شاید گریه ات بگیره صدات بلرزه ولی کم کم گریه کردن و ... از سرت میوفته باید بری تو دل ترست

من دخترم. خونوادم به هیچ وجه نمیذارن سکوت کنم در برابر ظلم. شاید شانس اوردم که همچین خونواده ای دارم ...

خوش ب سعادتت خواهری

خدا سایه‌اشون رو بالاسرت نگه داره

در نی نی سایت پشم های خود را 《رایگان》 لیزر کنید!
نترس حرف بزن شاید گریه ات بگیره صدات بلرزه ولی کم کم گریه کردن و ... از سرت میوفته باید بری تو دل تر ...

تا یکی یچیزی میگه هنوز به وسط جمله‌م نرسیده اشکام میاد بدتر آبروم میره برا همین هیچوقت هیچی نمیگم

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔

افرین من همه حرفاتو فثقبول دارم و رعایت میکنم.

یه نکته هم من بگم خانما  بعضی جاها میبینید مردی بهتون دست درازی کرد یا مثلا تو جای شلوغ میبینید داره خودشو نزدیک میکنه سو استفاده کنه دیگه خودتون منظورمو میدونید با دادو فریاد و زدن ادبش کنید 

یسریا فکر میکنن چیزی بگن ابروشون میره چیزی نمیگن اما چیزی نگیم اون مرد پر رو تر میشه اما اگر ادبش کنیم برای نفرات بعدی جرات نمیکنه اذیت کنه