2777
2789
عنوان

تجربه من از زن بودن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
خوش ب سعادتت خواهریخدا سایه‌اشون رو بالاسرت نگه داره

همچنین❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی یه اموزشگاه منشی بودم یکی از اساتید براش سوتفاهم پیش اومده بود هر چی از دهنش در اومد به من گفت اما من سکوت کردم فقط ولی  به این ادم دیگه حتی سلام نکردم مدیر میگفت اون هر کاری کرده توباید حداقل یه سلام و میکردی گفتم من احترام میازرم احترام میخوام علاوه بر حرفای زشتش که از یه معلم بعیده بابت کلاساش پیام میدم جواب نمیده پس منم مثله خودش رفتار میکنم خیلی سرزنشم کرد مدیر اما من سر حرفم وایسادم اخرش خوه معلمه از اونجا رفت گفته بود منشی گرفتین یا همه کاره   

امضاتو خوندم برات دعا میکنم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی:>>

مررررسی😍😍😍😍😍😍منم براا همین دعا رو میکنم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

تابو شکن به خودی خود معنای خوبی نداره.

اینجا منظور از تابو شکنی ، شکستن تابوی اشتباهه 

چه بسا بسیار ارزشمنده ، یک زمانی کار کردن زنان در ایران تابو بوده ولی الان افتخاره ، تحصیل دختر در ایران تابو بوده ولی الان امتیازه ( البته این چیزایی که گفتم هنوزم تابوعه در برخی مناطق محروم )

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
تا یکی یچیزی میگه هنوز به وسط جمله‌م نرسیده اشکام میاد بدتر آبروم میره برا همین هیچوقت هیچی نمیگم

گریه کردنت مایه آبرو ریزی نیست 

گریه کن ولی حرف بزن به مرور دیگه وسط حرف زدن گریه ات نمیگیره 

من دخترم. خونوادم به هیچ وجه نمیذارن سکوت کنم در برابر ظلم. شاید شانس اوردم که همچین خونواده ای دارم ...

برای ما برعکس بوده همیشه ازمون خواستن خوب باشیم برا همین من هیچ حق و لیاقتی تو ازدواج یا چیز دیگه برا خودم قائل نیستم همیشه احساسات بقیه تو اولویته برام تا خودم

برای ما برعکس بوده همیشه ازمون خواستن خوب باشیم برا همین من هیچ حق و لیاقتی تو ازدواج یا چیز دیگه بر ...

💔💔💔🥺

من توی یه اموزشگاه منشی بودم یکی از اساتید براش سوتفاهم پیش اومده بود هر چی از دهنش در اومد به من گف ...

هزار بار احسنت به شما ❤️❤️❤️

دقیقا منم استادم هر چی از دهنش در میومد بهم گفت دیگه باهاش حرف نزدم و به همه گفتم تا از من عذر خواهی نکنه بخاطر شکستن غرور و شخصیتم باهاش هم کلام نمیشم 

سر حرفم موندم و به خودم افتخار میکنم برای اون هم عبرتی شد که دیگه با کسی بی حرمتی نکنه