2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار قدر بدونین اگر سرکار نمیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 140 پست

دیروز ساعت ۸شب از شرکت اومدم بیرون کسی باهام حرف میزد واقعا نمیفهمیدم چی میگه و سرم به شدت درد میکرد. ۱۲ساعت کار فکری سخت و سر و کله زدن با یه عده گاو قدرنشناس و استرس مداوم برای مشکلاتی که هزار نفر مسئولش هستن اما جوابگوش من باید باشم. وقتی اومدم خونه فقط گوشه تخت کز کردم تا خوابم ببره حس خستگی یه طرف حس استرس کار و زیراب زنی همکارای مریض، روانی کننده است. دوست دارم کار کنم ولی نه تو دیوونه خونه بیشتر شرکت های ایرانی 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چه اصطلاح زشتیه که به کارمیبرین؟؟ 

دست جلوی کسی دراز بودن یا نبودن!!!

این خیلی زشت و تحقیز امیزه واقعا

اگه یه خانمی شاغل نیس و شوهرش از روی بیشعوری و بد تربیتی مسایل مالیش رو ساپورت نمیکنه تقصیر خانم نیس که این اصطلاح رو در موردش به کار میبرین 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

محل کارتون مهد داشت؟ میتونستی راحت شیردهی داشته باشی؟

نه خودم نگهش میداشتم 

اره برای شیر دادن میرفتم به اتاق های خالی یا نمازخونه شرکت 

یک پارچه مینداختم رو شونم و راحت بودم 

بعدتر که ۸ ۹ ماهه شد و سر و صدا میکرد دیگه دادمش به مادرم و شب قبلش شیر میدوشیدم 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اره دقیقا ولی کجا پیدا میشهیه خانمی به من گفت از نظر توی تنبل این بده ولی واقعا چیزی که سخته، برای ...

به نظرم مهترین کار خانم تربیت فرزند هستش که با شاغلی ظلم در حق فرزند. باز به شرایط مونده خیلی ها بچه ندارن یا بچه بزرگه یا این که مادر سرپرست خانواده هستش یا کلی چیزای دیگه که میتونن شاغل باشن.

ولی اگه به خاطر روحیه خودشون بچه رو میذارن مهد برن سرکار من نمیپسندم

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
ادم زحمت میکشه که نتیجشو ببینه.وقتی بمونی خونه اینهمه عذاب و سختی درس خوندن‌ کنکور دادن چی بوده پس؟

شاید نتیجه همیشه بحث مالی نباشه 

من تحربیاتی تو دوران داشنگاه کسب کردم که قاعدتا تو هیچ حای دیگه ی زندگیم‌به دست نمیاوردم 

استادی داشتم که هنوزم بعد سالها باهم در ارتباطیم انقدر که فهمیده بودن و درس ازشون گرفتیم 

حتی مسبب ادامه تحصیل همسرم شدن و بعدش باهم رفیق شدن و توی یک سری از جنبه های زندگیمون تاثیر مثبت گذاشتن 

یه مدتی شاغل بودم و الانم بعد از بچه اصلا دلم نمیخواد کار بیرون از خونه داشته باشم

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

عارشون میاد کار کنند وگرنه دو تا ظرف جابجا کردن کسیو نکشته یا حداقل کارا شخصی خودشون و انجام بدن نمی ...

یعنی وقتی تو یه مهمونی خوده مرد میزبان غذاش که تموم شد خودشو میکشه کنار تا خانومش و خانوم های مهمان سفره رو جمع کنن دوست دارم همونجا پاشم بزنم تو گوشش.

دقیقا عارشون میاد غافل از اینکه چقدر ضایع و بی فکر به نظر میرسن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

عزیزم کار قبلیتو ول کردی؟

فعلاً آره😥😥البته من شغلم آزاده بخوام می تونم دوباره شروع کنم اما شرایطم عوض شده استرس شرایط جدید رو دارم دائم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

فعلاً آره😥😥البته من شغلم آزاده بخوام می تونم دوباره شروع کنم اما شرایطم عوض شده استرس شرایط جدید ر ...

منم باردارم دوقلو واقعا نمیتونم برم

نرمم شغلمو از دست میدم

تو خونه موندن برای ما شاغلا سخته 

دیگه کم کم شاغل بودن خانما برای پسرا شده وظیفهیعنی وظیفته شاغل باشی اگه شاغل نباشی ازدواج نمیکنن باه ...

حق دارن تو این اوضاع

یه نفر نمیرسونه به همه چی

دو نفر با هم شاید به یه زندگی معمولی برسن

من خودم دوتا داداش دارم

دوس دارم زن شاغل بگیرند

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
یک مورد اصلی هم زن هایی هستن که خواهان برابری هستن و میخوان دستشون توی جیب خودشون باشه و مادر یا همس ...

اونها دفاع نمیکنن! تمام زنهای شاغلی که میشناسم مینالن ! اگر گاهی دفاعی میکنن برای اینه که بهشون توهین میشه و خب طبیعیه که گارد بگیرن! هرکی باشه گارد میگیره!

تنها زمانی کار اذیتت نمیکنه که هم کاره بیرونت سنگین نباشه هم کاره خونت! وگرنه به عنوان یه زنی که هم خونه دار بوده هم شاغل،میگم زنی که همه مسئولیتهارو گردن میگیره و فقط شوهرش از ین کار بهره میبره یا مجبوره یا احمق! میخواین کار کنید،خب کار کنید ولی لطفا شوهرتون رو هم مجبور کنید توی خونه داری مهمون داری و بچه داری همکاری کنه و اگر نمیکنه بهش اختیار ندید! زنی که خرجش با خودشه اختیارشم با خودشه،اونوقت میبینی زنه همه بار زندگی روی دوششه اما شوهرجان براش تعیین تکلیف میکنه! کدوم برابری دقیقا؟ احیانا تبدیل به نوکره بی جیره و مواجب برای شوهرشو بچه هاش نمیشه یه زن؟ برخوردهای زشت و زننده صاحب کارا هم که خودش یه سریاله

با چشمم دیدم صاحب کار، خانومو مجبور میکرد برای مشتری گونی برنج ده کیلویی رو جا به جا کنه! این زنها دفاع نمیکنن، خیالت راحت

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

اونها دفاع نمیکنن! تمام زنهای شاغلی که میشناسم مینالن ! اگر گاهی دفاعی میکنن برای اینه که بهشون توهی ...

بله هم کار بیرون باید تقسیم شه 

هم کار خونه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

منم باردارم دوقلو واقعا نمیتونم برمنرمم شغلمو از دست میدمتو خونه موندن برای ما شاغلا سخته

عزیزم الهی خدا حفظشون کنه.😍😍🤩🤩

بچه های منم دوقلو هستن درک می کنم چه قدر شرایطت سخته واقعاً نمیشه تو بارداری سرکار رفت من که دائم یا نشسته بودم یا خواب بودم چه جور بری سرکار حواست به کوچولوها باشه انشالله این دوران هم می گذره به سلامتی و خوشی.😍😍

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞