2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار قدر بدونین اگر سرکار نمیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 140 پست
اونها دفاع نمیکنن! تمام زنهای شاغلی که میشناسم مینالن ! اگر گاهی دفاعی میکنن برای اینه که بهشون توهی ...

مشکل امثال شما هم دقیقن حرفای خودته

شما تو خونه شدی کوزت

بیرون شدی کارگر

اول باید یاد بگیری تعادل تو خونه ات برقرار بشه ، هر عضو خانواده ات رو یاد بدی تو خونه مسئولیت خودش رو انجام بده بعد بری بیرون سراغ کار

بهشم میگن مدیریت 

باید بلد باشی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
هعی :(نتیجش بعد بازنشستگیه؟ اخه من الان چندماهه میرم پاره شدم واقعا تا اخر عمر این پارگیرو باید داشت ...

نتیجش همون رفاهیه که شماداری ولی زن خونه دار نه.الیته زن شاغل متاهل حتماباید همسر همراه داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید نتیجه همیشه بحث مالی نباشه من تحربیاتی تو دوران داشنگاه کسب کردم که قاعدتا تو هیچ حای دیگه ی زن ...

خوب این انتخاب خودتونه وشما نتیجه تحصیلتون رو تو این دیدین.ولی خیلی ها عاشق کار کردنن ولی بهشون این حق داده نمیشه به عنوان یه انسان تصمیم بگیرن واسه خودشون.اگه خانه داری بااگاهی و انتخاب باشه اصلاهم بد نیست 

دختری که تصمیم میگیره شاغل بشه، انرژی زنانه آرتمیس و آتنا داره ...تو خونه موندن باعث افسردگی و کسل بودنش میشه...

دختری که تصمیم میگیره خانه دار باشه، انرژی دیمیتر  و  پرسفون و "هرا" داره ...اگر از خانه بیاد بیرون سختش میشه ...

زنان شاغل و خانه داری که اینجا با هم جنگیدن، این روحیات را باید در نظر بگیرن که زنان همگی یه انتخاب ندارند!

اگر من به عنوان یه زن شاغل بیام به خانه دار با نفرت و فخر و تحقیر حرف بزنم، قطعا خبری از انرژی های زنانه ندارم...

اما من چون میدونم،درک میکنم و هیچ وقت خرده ای به خانه داری نمیگیرم ...قطعا اگر خانه دار هم بودم، نمی امدم شاغل ها را بکوبم...

زن علیه زن دقیقا زمانی هست که برای تصمیمات هم جنس تون، احترامی قائل نمی شین...

من در طول بارداری، دو سه ماه آخر دیگه نرفتم سرکار...ولی به قدری برخی روزها انرژی آتنا و آرتمیسم غالب میشد که پا میشدم با شکم بزرگ میرفتم به شرکت سر میزدم...نه اجباری بود نه مشکل مالی ...من عاشق کار بیرون از خونه ام ...برای شکوفایی و خلاقیت هست...و اتفاقا کار خونه و انرژی کدبانویی ام هم خیلی بالاست ...با همین شرایط همسرم را انتخاب کردم و شرایط را دیکته کردم...قرار نیست همیشه اشپزی کنم و یا تنهایی همه کارها را بکنم...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دختری که تصمیم میگیره شاغل بشه، انرژی زنانه آرتمیس و آتنا داره ...تو خونه موندن باعث افسردگی و کسل ب ...

من اصلا تو پیاما ندیدم تمسخرو 

وگرنه جوابشونو میدادم چون موضوع بحث اصلا این نبود