2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار قدر بدونین اگر سرکار نمیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 140 پست

خانه دارا هم از وضعیتشون راضی نیستن

خانه داری که همسر دست و دل باز پولدار داره خوشبخته نه اونی که شوهر بی پول یا خسیس داره که تازه نمیذاره همسرش سر کار هم بره خودشم برای زنش خرج نمی کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شاغل بودم بعد از مادر شدن موندم توخونه و ماهی 3500دارم بیمه میدم ک بازنشسته بشم

اوناهم اگه بخان میشینن تو خونه و بیمه رو میدن اما متاسفانه فکر میکنن بیرون از خونه چخبره و میخا بگن شاغلن

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش

این برای هر کس متفاوته

مامان من با اینکه احتیاح مالی نداشت صبح یه جا کاز میکرد عصر یه جا

اما یکی هم دوست داره خانه دار باشه

برای هر کس متفاوته و نمیشه خوب و بد تعیین کرد

هر کدوم جای خودشون قابل احترامن

بله دقیقا همینه..منم کارمند بودم بخاطر بچه و زندگی از کارم استعفا دادم..واقعا سخته برای ی خانم متاهل و بچه دار

من تایم ناهار تو اداره بودم اصلا دوست نداشتم.زندگیمون خیلی بی روح و سرد شده بود.

کار مگه فقط کار بیرون از خونس ازساعت ۸ صبح بیدار میشم تاساعت ۱۱ شب کار میکنم منظورم خونه داری و بچه ...

اره گفتم سخته و بری سرکار انگار دوشغله شدی

فکر کن همه این کارارو باید تو همون چند ساعتی که خونه ای انجام بدی 

به مظرم شاغل بودن وقتی خوبه که بچه نداشته باشیم 

شوهرمون پولامونو نگیره 

وظیفه اینو نداشته باشیم همزمان هم کار کنیم و به همه کارای خونه برسیم 

وگرنه شاغل بودن خیلی خوبه تو اجتماع با کلی آدم ارتباط برقرار میکنی پول درمیاری و از نظر مالی مستقل میشی وقتی ام از نظر مالی مستقل بشی زندگی خیلی راحت تره 

من وقتی که بچ دومم دنیا اومد واونیکی مدرسه میرفت و شبها کم میخوابید تازه تا میرفتم بخوابم باید مدرسه ایی رو بیدار میکردم تا دوباره خوابم ببره کوچیکه بیدار میشد و بعد بشور بدار بردار نق نق بچه ،، بخودم میگفتم اگه شاغل بودم میمردم 

راستش اونهایی که کار میرن زودتر پوستشون خراب میشه

دختر دایی منم معلمی قبول شده 

یه جای خیلی دور می‌ره تدریس می‌کنه 

میگه خسته شدم نه به خونه میرسم نه بچه  

نه خودم 

نه شوهر

و حالا منی که دارم میخونم برای فرهنگیان...