2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید اینجا نوشته ام 

خواهرشوهرم هست تمام سال‌های ازدواجم هم غیر بی محلی و بی احترامی ازش ندیدم واقعا هم دلم نمی خواد پاش تو زندگیم باز شه.   فقط در حدی می خوام که رفع تکلیف کرده باشم ولی از طرفی یه پرچم سبز برای شروع رفت و آمد تو زندگی ام بهش نشون نداده باشم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تو لین این وضع اقتصاد اگه آدم بی حس نشه عجیبه من ۲۸ سالمه تا حالا تو عمرم دست مرد نامحرمی نگرفتم و پاک زندگی کردم ولی واقعا راصیم وجود مردها خیلی در خوشبختی دخیل نیست شاد باش روی موفقیت فردیت تمرکز کن خیلی حساس نشو رو ارتباطت با همسر اینطور بدتر خودشو برات میگیره 

یکی از اساتیدمون میگفت؛

به مردتون اقتدار بدین حالا چه در رفتار چه در گفتار هرچی..

کاری کنید که حس ارزشمندی بهش دست بده و احترامشو تو جمع و پیش خودتون نگه دارید

چندتا کتاب مطالعه کنید در این خصوص و کلاسای همسر داری برید حتما ماهاهمگی نیاز داریم تو هر زمانی اموزش ببینیم.. محبت هم خیلی جوابه :) ولی مسئله شما باید بررسی بشه و هر راهکاری رو نمیشه بدون توجه به وضعیت طرف ارائه داد.. 

استارتر ناراحت نباش منم همینه زندگیم خیلی سرد خیلی رسمی خیلی مسخره الکی فقط روزا رو‌میگذرونم ک تموم شم. ن گذشته لذت بخشی ن حال قشنگی ن خونه ن ماشین ن مسافرت نه هیچ جشن و مهمونی و ی‌روز شاد هیچی ب هیچی 

تو لین این وضع اقتصاد اگه آدم بی حس نشه عجیبه من ۲۸ سالمه تا حالا تو عمرم دست مرد نامحرمی نگرفتم و پ ...

الان زوده بذار از سی رد کنی میفهمی وجود ی مرد ی پشتوانه ی همراه چقدر مهمه تو زندگیت صبر داشته باش ب حرف منم می‌رسی