2777
2789
عنوان

خانومای تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا صبرتون بده واقعامن اصلا اعصاب بچه ندارم نهایت ۵ تا ۱۰ دقیقه حاظرم نگهش دارم بیشتر نه یادمه مامان ...

خخخ

چرا نمیری درس بخونی 

نی نی سایت از زندگی میندازتت 

من الان خونه نشین شدم به خاطر نی نی 

وگرنه خیلی فعال بودم 

خخخچرا نمیری درس بخونی نی نی سایت از زندگی میندازتت من الان خونه نشین شدم به خاطر نی نی وگرنه خیلی ف ...

الان تازه از خواب پا شدم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

خخخچرا نمیری درس بخونی نی نی سایت از زندگی میندازتت من الان خونه نشین شدم به خاطر نی نی وگرنه خیلی ف ...

نی نی سایت زیاد نمیام بعضی وقتا حالم بد باشه یا مشورتی چیزی بخوام میام 

میشه بدونم رشته دبیرستانتون چی بوده

نهم با دهم خیلی فرق داره کاشکی منم برمیگشتم نهم معدل نهمم ۲۹ بود امسال به معنای واقعی دارم پاره میشم

با برنامه پیش بری هیچ مکلی نداری

مطمئنم همون نهم هم بودی میگفتی هفتم خیلی اسونه 

نی نی سایت زیاد نمیام بعضی وقتا حالم بد باشه یا مشورتی چیزی بخوام میام

آفرین دخترم 

خودتو به برنامه داشتن عادت بده 

برات خیلی خوبه 

همینکه تا لنگ ظهر نمی‌خوابی عالی 

آفرین 😍🤩

آفرین دخترم خودتو به برنامه داشتن عادت بده برات خیلی خوبه همینکه تا لنگ ظهر نمی‌خوابی عالی آفرین 😍� ...

خیلی ازتون ممنونم واقعا آدم پرانرژی هستید حالم خیلی بهتر شد از دیروز کلی گریه کردم چون امتحان دیروز رو خراب کردم دلیلشم استرس بود من خیلی استرس درس دارم طوری که شبا از استرس نمیخوابم غذا نمیخورم هیچ جا نمیرم میشینم درس هم بخونم از استرس نمیتونم هیچی بخونم شروع میکنم به گریه واقعا حالم رو خیلی بهتر کردید 

اره به خودت اعتماد داشته باش نقطه ضعفت رو پیدا کن درستش کناگه تونستی در کنار درست هم یک تفریح داشته ...

خیلی ممنونم از صحبت های مفیدتون 💖

خیلی ازتون ممنونم واقعا آدم پرانرژی هستید حالم خیلی بهتر شد از دیروز کلی گریه کردم چون امتحان دیروز ...

ببین گلم 

تایم کوتاه کوتاه درس بخون 

یک ربع یک ربع یا نصف صفحه 

یک صفحه 

بعد پنج دقیقه استراحت بده 

دوباره ادامه 

تا کم کم استرس از بین بره 

من قبلاً این کار میکردم 

خب حداقل استرس درس نداری دیگه من برنامم اینه ۱۸ سالم شد برم دانشگاه بعد گواهینامه بگیرم بعد برم سر ی ...

همین دیگه میگی 18 سالگی برم اصن از کجا معلوم همون سال اول قبول شی؟ مجبور نشی پشت کنکور بمونی😂اینا همش استرسه قبلش ادم کلی برنامه می‌چینه مثلا من میگفتم دکتر شم ولی نشد ک چند سالم پشت کنکور موندم همش استرس هنوزم وقت نشده برم گواهینامه بگیرم اونموقع میگفتم 18 سالم شد میرم میگیرم