2777
2789
عنوان

خانومای تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 66 پست
خب حداقل استرس درس نداری دیگه من برنامم اینه ۱۸ سالم شد برم دانشگاه بعد گواهینامه بگیرم بعد برم سر ی ...

مگه ماشین گرفتن ب همین راحتیاست ک میگی حقوق فرهنگیان خییلی کمه خیییلی طول میکشه تا بتونی ماشین بگیری میدونی چقد گرونه الان همه چی

خب حداقل استرس درس نداری دیگه من برنامم اینه ۱۸ سالم شد برم دانشگاه بعد گواهینامه بگیرم بعد برم سر ی ...

قبل 18 سالگی ادم رویایی فکر میکنه وقتی سنش بیشتر میشه تازه واقعیت های جامعه و سختی هارو درک میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلش هم خوشحال بودم 😍یادش بخیر درس خواندن و مدرسه رفتن دوست داشتم خیلی الان هم مادر شدن هم خوبه ...

منم با درس مشکل نداشتم با کنکور و دغدغه های دیگه مشکل داشتم الان همین ازدواج ی دغدغه بزرگیه برام ک ی ادم درست گیرم بیاد ازدواج کنم خیانتکار از آب درنیاد یا مثلا ازمون استخدامی بانک قبول شم یعنی کلا بتونم استخدام شم البته غیر اونم کار دارم ولی بخاطر اینکه اگر ازدواج کنم نمیتونم تمام وقت کار کنم و ب کار خونه ام باید برسم مجبورم ازمون استخدامی شرکت کنم ک تایم کاری کمتری داره کلا درگیرم دغدغه زیاد دارم🤦🏻‍♀️شاید ازدواج کنم باز راحت تر شم

منم با درس مشکل نداشتم با کنکور و دغدغه های دیگه مشکل داشتم الان همین ازدواج ی دغدغه بزرگیه برام ک ی ...

لعنت به درس از الان استرس درس های این هفته رو دارم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

لعنت به درس از الان استرس درس های این هفته رو دارم

استرس نداشته باش اگه میخوای نمره خوب بگیری برنامه ریزی کن ک موقعی ک معلم درس داد رفتی خونه همون موقع اون درس رو بخونی نذاری برای شب امتحان یا بذاری رو هم جمع بشه اگه کم کم بخونی دیگه بت فشار نمیاد ولی من خودمم اونموقعا خیلی وقتا میذاشتم درسا میشد رو هم بعدم شب امتحان سختم میشد بخونم برا کنکورم چون تو طول دبیرستان تست کار نکردم و درست نخوندم مجبور شدم چن سال بمونم پشت کنکور