2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88277 بازدید | 3162 پست

من کتاب خونرو ماه پیش کامل پاکسازی کردم مجله نداشتم ولی چند تا کتاب و جزوه و خودکار رفت خروجی فعلا چیز اضافه ای ندارم 

ولی امشب یه دستکش که مال اتو مو بود و استفاده نمیشد رفت خروجی 

به اضافه یه لنگ گوشواره استیل که لنگ دیگشو گم کرده بودم 

و چندتا پشت گوشواره ای رو گذاشتم خروجی 

خانوما شما کی شروع میکنید تمیزکاری اساسی یا همون خونه تکونی؟من همه جای خونم نیاز به پاکسازی و تمیزکا ...

از اتاقا شروع کن عزیزم اخرین جا رو بذار اشپزخونه 

یهمن هم فرشا رو بده قالیشویی و پرده هارو بشور 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خانم های ماکسیمال زیادی دیدم که خونشون نا مرتبهعزیزانی ام هستند که ماکسیمال هستند ولی خونه زندگی ...

ولی به عنوان مردی که عمه های خیلی تمیززززززی دارند از بعد دیگه پذیرفت که با وجود خونه خلوت من بهتر می تونم به امور خونه برسم

خلاصه حال این روزام خوبه وخداروشکر به کارام می رسم

یعنی به جز شاغل بودن که سرکار نمی رم بقیه امور می رسونم

واین مدیون این سبک زندگیم هستم.

ویه نکته من الان ماکروفری دارم که اصلا یکبار هم به برق تزدم ولی ده سال هفته ای یه بار یا دوبار دستمال می کشم چرا ؟چون باید باشه؟این باید کی تعیین می کنه 

کی جوابگوی سلامتی من در اینده است

اصلا سلامتی من به کتار

اگه هر بار تمیز کردن ماکروفر ۵ دقیقه از من وقت بکیره

تو ۵ دقیقه ۵ رج بافتنی نی بافتم

دو رکعت نماز می خونم

چندتا کلمه جدید به دخترم یاد میدم

میگن وقت طلاست تو این ۵ دقیقه ها هزارتا کار مفید میشه انجام داد

شادی صدام کنید
ولی به عنوان مردی که عمه های خیلی تمیززززززی دارند از بعد دیگه پذیرفت که با وجود خونه خلوت من بهتر م ...

پس من به این دلایل این سبک در پیش گرفتم ودنبال این هستم تو این راه بیشتر یاد بگیرم خیالمم راحته ساده زیستی سفارش دین ماست

پول ام می تونم جای بهتری خرج کنم

فردا اگه دخترم همکاری کنه یا جمعه باز کمدا یه چک می کنم

چندتا ایتم درشت هم برای پاکسازی دارم که بمونه چندماه اینده که همسرم امادگی اش داشته باسه

شادی صدام کنید

برای خونه تکونی هم نظر این خواهر مجاژی تون بپذیرید که به قول هیدواجانم از زمستونتون لذت ببرید تازه ۲۰ دی ماه

ظاهر همه خونه ها که تمیزه باطن اشم یواش یواش انجام می دید.من که واقعا هر خونه ای که می رم واقعا تمیزه رفت وامد زیادی ام دارم.

مگر فرش یا موکت یا پتویی بخواد شسته بشه پتو هم به لحاظ بهداشتی

پرده هام واقعا تمیزن پس خودتون اذیت نکنید عیدم نشد بهار می شورید

شادی صدام کنید

این هوا ،هوای آش رشته وسوپ گرم ونسکافه وقهوه وچای ودمنوش

هوای شال گردن انداختن کتونی پوشیدن وتماشای طبیعت

اصلا یه روز پاشی بری زنگ اخر مدارس بچه ها ببینی یا صبح زود مثل خون تو رگ های شهر جاری میشن همون قدر حیات بخش

ما هنوز تو قلب زمستونیم فاصله مون با یلدا ۱۹ روز با زمستون دو ماه وده روز

شادی صدام کنید
برای خونه تکونی هم نظر این خواهر مجاژی تون بپذیرید که به قول هیدواجانم از زمستونتون لذت ببرید تازه ۲ ...

آره واقعا منم بصورت خیلی ریز میخوام پیش برم کلا ی سری کارهام شده 

ولی حتما حتما بزنید بیرون ازخونه که دچارروزمرگی نشید من ی مدت خیلی اینطوری شدم واقعا به بچه هامون یادبدیم نظم ونظافت وقواعدزندگی رو بامهربونی نه با سخت گیری واخموتخم که هیچ ارزشی نداره چیزیجز یک فردپژمرده تحویل نمیگیریم 

دوستان از طلق شفاف دو میلیمتری به جای شیشه روی میزها استفاده کردین؟خوبه به نظرتون

من رفتم بخرم متری ۷۰۰_۸۰۰ بود منم بیخیال شدم 

ما بچه نداریم مهمونامونم ندارن

ولی شما اگه بچه دارین حتما بخرین یه خط کوچیک بیفته آدم دل‌چرکین میشه حس کهنه بودن بهش دست میده

امروز وسایلی رو که قرار بود اهدا کنم به دست صاحباشون رسوندم

فردا هم غیر قابل استفاده‌ها رو میذارم کنار سطل

من کلا خونه تکونی نمیکنم کلافه‌م میکنه

هرچی هروقت کثیف بشه میشورم

الان دو تا پتو رو گذاشتم فردا بدم بشورن

یا پنجره‌ها نیاز به تمیز کردن دارن در اولین فرصت تمیز میکنم نمیگم بذار باشه واسه عید یا بذار بارندگی‌ها تموم بشه

فرش‌ها و پرده‌ها رو هم تابستون شستم کلا دم عید اینا رو نمیشورم

فقط انباریمون خیلی ریختو پاشه میدونم که دورریز نداره ولی باید مرتب بشه

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️مجله وکتابچه اضافهجزوه های بدون استفاده✅️✅️✅️

جزوه هامو همرو رد کردم فقط یه کلاسور مونده

مجله ها هم همینطور اکثرشون رو رد کردم چند جلد دانستنیها مونده که میخواستم رد کنم همسرم گفت بذار باشه من میخونم ولی تو این دوسه ماه که دست نزده بهشون🤭

کتاب اضافه هم ندارم اخیرا پاکسازیشون کردم

نهال🌱

درباره خونه تکونی من تصمیم گرفتم امسال بهمن شروع کنم چون کار خاصی ندارم واقعا همه کشو ها و کابینت ها رو چند وقت یکبار پاکسازی میکنم و الان تو خلوت ترین حالتن که تمیز کردنشون شاید کلا یک روز زمان ببره.

میمونه سرامیک ها و سرویس ها و بالکن و کمد دیواری که اونام به هرکدوم یک روز رو اختصاص میدم.

در مورد شستشو هم پرده و روتختی و روبالشی هارو میندازم ماشین، چند تا پتو و فرشامونم باید بدیم بیرون.

امسال انقدر کارهام سبک تر شده ترجیح میدادم اسفند خونه تکونی کنم ولی چون میخوام قبل عید دخترمو از شیر بگیرم تصمیم گرفتم زودتر شروع کنم که اون موقع راحت باشم😊

نهال🌱

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️مجله وکتابچه اضافهجزوه های بدون استفاده✅️✅️✅️

متاسفانه این مورد رو تو خونه زیاد داریم، همه ی جزوه ها مربوط به همسرمه و نیازشونه منتها یه سروسامون باید بهش بده که همه ش موکول میکنه به بعدا.

خودم تو یه سررسید خلاصه ی مطالب دوره ها و کلاس هایی رو که طی این سال ها رفتم، تابستون گذشته مرتب و یکجا نوشتم و همه ی جزوه ها و کاغذها رو رد کردم.