2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 87962 بازدید | 3153 پست

امروز پادری  راه پله ،و بالکن و شستم

مادرم میگفت توری روغن گیرش خراب شده،من یکی داشتم که حتی یکبارم استفاده نکردم ،گذاشتم بدم به مادرم✨

یک لباس زیر پایین تنه خودمم رفت خروجی

امروز ی سر به لباس مجلسی هام زدم

کلا یک مجلسی بلند،یک دامن،یک شومیز،ی بادی مجلسی دارم

که بجزشومیزم اون یکیا رو دوس دارم رد کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان عزیزم ❤خبرمن بعداز 2هفته برگشتم ازسفرکه بیشتر برای چکاب وپزشکی بود آیا برنامه ای دارید؟ ...

سلام عزیزم خوش برگشتی 😍 ❤️ 

فکر کنم دوستان مثل سال های پیش خونه تکونی ندارن

ولی من شروع کردم 😁 یک اتاقو تمیز کردم،  امروز دیوارشم دستمال میکشم و تموم

از فردا اتاق بعدی رو شروع میکنم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من خیلییییییی خوشحالم

دوتا سبد بزرررگ داشتم تو جهیزیه بدون یکبار استفاده در این ده سال جالب هر دو کمی هم شکسته بودن

خلاصه این سبد گذاشتم

توش پر کردم:

✅️ماهیتابه دو طرفه استفاده کردم چدن اش رفت

✅️سه تا سایز ظرف گل پنبه ای که هیچ جوره راحت نبودم باهاش

✅️یه کتری بزرگ استیل که گفتم بهتون

✅️ظرف میوه بزرگ که گفتم بهتون

✅️تخته گوشت که خیلی استفاده شده

✅️یه سینی که وقتی سینک خریدیم روش بود

✅️یه ابکش پلاستیکی متوسط

اینا یادمه

همسرم راضی کردم برد خونه باغ

اونجا مرتب می ریم لازم میشه لازمم نشه مهم این از خونه خارج بشه ولی لازم میشه

شادی صدام کنید
سلام عزیزم خوش برگشتی 😍 ❤️ فکر کنم دوستان مثل سال های پیش خونه تکونی ندارنولی من شروع کردم 😁 یک ات ...

هایدی جان خداقوت. دیوار رنگ روغنیه؟ چجوری دستمال میکشی لک نمیشه؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سبد دوم موند تو خونه گذاشتم زیر سینک یه سری پلاسکوها که به مرور لازمم میشه گذاشتم توش

یه ماهیتابه ماهی گرچه خوش دست نیست ولی فقط برای اینکه استفاده بشه گذاشتم دم دست که استفاده کنیم خراب بشه بره خروجی[بمونه دیگه مونده]

یه کاسه پلاستیکی پام رفت روش شکست

شادی صدام کنید
سلام دوستان عزیزم ❤خبرمن بعداز 2هفته برگشتم ازسفرکه بیشتر برای چکاب وپزشکی بود آیا برنامه ای دارید؟ ...

خوش برگشتین

من که هرسال شهریور خونه تکونی میکنم،برای عید مثل تمیزکاری هفتگی انجام میدم 

منم بگم اون جوری که روال خونه تکونی می کنند نه

مدل خودم پیش می رم مدل خودمم مدام عوض می کنم هرسال یه جور نیستم 

علی الحساب تا اینجای سال کابینت ها تمیز شدن وتمیز کاری نیاز ندارن مگر همون روزانه هفتگی

پشت گاز ولباسشویی ویخچال طی هفته های گذشته تنیز کردم

چون دخترم کوچیکه کارها در طول سال تقسیم کردم

پرده های هال واتاق ها تابستون شستم دیگه نمی شورم تا تابستون سال اینده

یه دوستی در مورد دستورهای اشپزی سوال کرده بودن دستور خاصی نیست عزیزم همین ها که تو نت هست

شادی صدام کنید
هایدی جان خداقوت. دیوار رنگ روغنیه؟ چجوری دستمال میکشی لک نمیشه؟

قربونت❤️

نه پلاستیک نیمه براقه فکر کنم 

مدلش اینجوریه که میشه دستمال کشید 

فقط شوینده رو نباید مستقیم به دیوار پاچید اول به دستمال اسپری میکنم بعد میکشم رو دیوار 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

قربونت❤️نه پلاستیک نیمه براقه فکر کنم مدلش اینجوریه که میشه دستمال کشید فقط شوینده رو نباید مستقیم ب ...

🌸🤍

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام عزیزم خوش برگشتی 😍 ❤️ فکر کنم دوستان مثل سال های پیش خونه تکونی ندارنولی من شروع کردم 😁 یک ات ...

ممنــــــونم عزیزم😍❤

خب باتوجه به اینکه دیسک گــــردن دارم واین مدت مدام دکتر بودم گفتن باهاش خیلی مدارا کن 

من هم ی کارهایی انجام دادم قبل رفتنم 

ومیخوام که عیدبه اون صورت کارنداشته باشم 

ولی خب خیلی کارها دارم ولی به نسبت هرسال سبک تـــــر

دوست دارم باشما پیش برم 

آروم آروم 

این دوروزی جمع بندی کنم و از شنبه ان شاالله باهات همراه میشم 

ولی تصمیم گرفتم ی وقت درروز روواقعا به دل خودم اختصاص بدم وروی اون استمرارداشته باشم ان شاءالله 

💕

خوش برگشتینمن که هرسال شهریور خونه تکونی میکنم،برای عید مثل تمیزکاری هفتگی انجام میدم

سپاسگزارم عزیزم❤

این هم عالی هستش عالی 

منم شهریور ی خونه تکونی داشتم ولی کامل کامل نه 

درکل رویه ام ودارم به سمت همون کارهای نوبتی پیش میبرم که نخوام عید درگیرباشم برای همیشه میخوام این طورعمل کنم