من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام دوستان عزیزم یادتوم باشه میگفتم کار بازسازی خونه داشتیم خدا رو شکر کاراش تموم شد .و من چند روز مشغول تمیزکاریش بودم خدا روشکر از پارسال که امروز درست یکسال میشه با اینجا آشنا شدم انقد کارم سبک بود وسایل اضافی نداشتم برا مرتب کردنش .کف رو سفید کابینت سفید و دیوار رنگ سفید ولی سرامیک سرویس بهداشتی رو به رنگ طوسی گرفتیم هر کی میاد از رنگ سرویس کیف میکنه دیگه زود زود لکه آب رو نشون نمیده .در این میان یه کم هم خروجی دادم و یه کم دیگه سبکتر شدم ..
دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...
به سختی😁
دختر من ۲سالشه و سرگرمیش توی خونه بازی با ظرفای پلاستیکی و بیرون ریختن کابینت هاست.توپ بازی و اینکه بشینه روی ملافه ما بکشیمش رو خیلی دوست داره.یا اینکه بشینه توی کامیون داداشش و ما هلش بدیم.