2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 65900 بازدید | 2467 پست
داستانی که لیمو تازه مصرف می کنند،طرز استفاده شون چطوریه ؟

همون لحظه سر سفره با چاقو نصف میکنیم و آب لیمو رو روی غذامون میریزیم 

ماکارونی، کوکوسبزی، خورشت مرغ ، جوجه و کباب و... با لیمو سرو میکنم 

ققنوس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوازم تحریر خونه ما:

چند تا خودکار آبی و مشکی که چون استفاده میکنیم خروجی نذاشتم.

خودکار های رنگی زیاد داشتم که همرو گذاشتم کنار بدم به خواهر برادرم.

یه جامدادی مداد رنگی دارم از قدیم که کامل نیستن شاید اونارو بذارم خروجی.

یه بسته کاغذ a4

دوتا پاک کن

دوتا جامدادی یکی برای دم دست یکی هم برای مداد رنگی ها.

اتود ۳ تا دارم با دو سه تا بسته نوک که میرن خروجی چون استفاده ندارم دیگه.

تراش فکر کنم یدونه

یه تخته شاسی

یه آبرنگ که نگه میدارم با دخترم نقاشی کنیم.

دیگه همیناست به نظرم. البته قبلا خییییلی بیشتر بود ولی به لطف این تاپیک هر روز مینیمال تر میشه😅

نهال🌱

ما سالی دوتا شیشه آبلیمو مصرف داریم ولی دقیق یادم نیست چند کیلو لیمو خریده بودیم امسالسرکه هم هر موق ...

سلام

یعنی تلخ شدنش بخاطر بطری پلاستیکی بوده؟ برای من توی بطری شیشه ای هم تلخ شد . از لیموش بود . یه هویج چند وقت انداختم توش تلخیش گرفته شد  . ولی کلا بطری پلاستیکی برای مایعات اسیدی استفاده نکنید بطری شیشه ای  برای سلامتی بهتره . 

همون لحظه سر سفره با چاقو نصف میکنیم و آب لیمو رو روی غذامون میریزیم ماکارونی، کوکوسبزی، خورشت مرغ ، ...

من مثل شما همینکارو میکنم🤩🤩🤩🤩

سالهاست آبلیمو نمیخرم

همیشه لیمو تازه تو خونه داریم 

ویتامین هاش هم محفوظن توی آبلیمو میگن بعد یه مدت فقط مزه داره ویتامین ها از بین میرن

صبح اومدم دو صفحه خوندم 

به خودم گفتم پاشو ☺️☺️☺️

پاشدم حسابی کمد لباسام رو تکوندم

دو مانتو معمولی تقریبا نو دیگه تو استایلم نیست

دلم نمیومد ولس فکر کردم وقتی نمیپوشم چرا انباشتگی ایجاد کنم، بلاخره دل کندم 😉😉😉😉 

یدونه مانتو دیگه عمرش تموم شده بود 

یدونه مانتو مجلسی برام کوچیک شده بود

چند تا شلوار پسرم

یدونه هم شلوار خودم اینم اخرای عمرش بود

یدونه پالتو تقریبا نو 

چون دیگه تو استایلم نیست اینم گذاشتم خروجی

قبلا لباسای طرح دار دوست داشتم

الان کلا ساده پسند شدم 🫠🫠🫠🫠

سلامیعنی تلخ شدنش بخاطر بطری پلاستیکی بوده؟ برای من توی بطری شیشه ای هم تلخ شد . از لیموش بود . یه ه ...

آره بیشتر به خاطر بحث سلامتیش قصد دارم عوضشون کنم ولی شنیدم بطری پلاستیکی تلخ هم میکنه آبلیمو رو.

هویج رو درسته گذاشتید داخلش؟ خراب نشد؟

نهال🌱

آره بیشتر به خاطر بحث سلامتیش قصد دارم عوضشون کنم ولی شنیدم بطری پلاستیکی تلخ هم میکنه آبلیمو رو.هوی ...

نه خراب نشد .آره هویج رو پوست گرفتم .  فرقی نمیکنه.  اگر هویج کوچیک باشه درسته میزارم اگه زیادی بزرگ باشه از وسط نصف میکنم که نازک‌تر بشه و میندازم . 

بله عزیزم اسمم فاطمه ست.باید بگم که نسبت ب دوسال پیش که با این سبک اشنا شدم خیلی خیلی تغییر کردم.وسا ...

به به واقعا لذت بردم ❤️ 😍 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من مثل شما همینکارو میکنم🤩🤩🤩🤩سالهاست آبلیمو نمیخرمهمیشه لیمو تازه تو خونه داریم ویتامین هاش هم م ...

با خواندن کامنتهای دوستان منم تصمیم گرفتم همیشه لیمو تازه استفاده کنم.  

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️لوازم التحریر✅️✅️✅️دوستان خیلی جزئی بود مثل یه روز پاک کن یه روز تراشیه رو ...

لوازم تحریر من:

چند تا دفتر یادداشت.

یک خودکار آبی که برای نت برداری مطالب مهمی که تو سایتها و پادکستهای مختلف یاد میگیرم استفاده میکنم.

یک ماژیک مارکر که برای مطالعه زبان استفاده میکنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام به همگی چندروزی نبودم مشغول بودم امیدوارم همگی حالتون خوب باشه. درموردلوازم تحریر من یکم ماکسیمالم چون ازطرف محل کار همسرم توی هرمناسبتی یکی دوتامداد بدردنخور دادن وپسرمم باهاشون نقاشی میکنه. زیادن تعدادشون واستفاده شدن قابل بخشش نیستن وهمچنین چندتادفترچه وخودکار ابی که نصفشونو دادم رفته. ولی امروز یه سری میزنم بهشون تایکم خروجی بدم. 

درمورد ابلیمو وابغوره مامصرفمون زیاده امسال نه کیلو لیمو خریدم حدود سه تاجانوشابه ابلیمو داشتم که توی اکثر غذاهام استفاده میکنم مخصوصامرغ بوی زحمشو میگیره. 

لیموی تازه هم همیشه داریم برای روی غذا

ابغوره هم پدرشوهرم هرسال یه گونی ازباغ خودشون سهم من ومادرمو میدن که همیشه مقداریشو میفروختم ولی امسال مشتری نبود بخاطر همین زیاددارم. توی همه نوع اش وعدسی یکم میریزم بعنوان چاشنی. تابستوناهم برای سالاد شیرازی. 

خروجی هم همینجا مینویسم دوتا ماشین اسباب بازی پسرم. ولی ورودی دوتاتفنگ هدیه هم داشتیم🫤

لطفالایک نکنین. 

دیشب داداشم هم یه سری لباس برای خیریه گذاشت خروجی

یک کاپشن
۴شلوار
یک دورس
یک شلوار خونگی
یک پیراهن
یک کت

داداشم برعکس منه ورودی زیاد داره اما همزمان قدیمی ها رو راحت می‌ذاره خروجی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را