2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 54378 بازدید | 2106 پست
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

اکثر خوراکی‌های این مدلی توسط همسرم وارد خونه میشن و توسط بنده بعد ازمدت طولانی خروج داده میشن . از کاپوچینو و کافی میکس هایی که طعمشون رو نمی پسندیم و دو سه بسته مونده . تا هله هوله های مدرسه دخترم  که همسرم  به سلیقه خودش میخره و ما یا دوست نداریم یا به خاطر ضررش من  اجازه نمیدم بچه ها ببینن و بخورن . اینارو مجبورا میزارم شوهرم ببره مغازه بخوره . تا میان تموم بشن باز یه سری جدید میخره و این چرخه معیوب  ادامه داره!! 

تمر هندی ایرانی که بخاطر تست پخت قلیه ماهی خریده بودم که نپسندیدم.  بعدا فهمیدم باید خارجی و ترش بخرم نه ایرانی . و یه بسته مونده برام . توی میوه و تره بار خیلی محتاط هستم و معمولا توی خونه ما میوه و سبزیجات خراب نمیشن . دیگه خوراکی خاصی نداریم که انباشته شده باشه . 

موشی جان برای مهمان هم سفره پارچه ای میندازی؟این سفره ها که خریدی جنس و مدل خاصی هستن؟ میشه عکس بدی ...

من بندرت برام مهمون میاد عزیزم.سفره پلاستیکی دارم همونو پهن میکنم.

اگر چرب بشه دستما نمدار یا کمی شیشه پاک کن رقیق شده میزنم که نوچ نشه.

این پارچه ها هم که تازگی خریدم پلی استر هستش

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادویه من فقط زیره سبز دارم که استفاده نمیکنم،بقیه همه مصرفی هستنزیره سبز و برای چی استفاده میکنین دو ...

من برای غذاهایی که حبوبات داره در کنار خیساندن حبوبات باز یکم پودر  زیره چه زیره سبز چه زیره سیاه هر کدوم باشه اضافه میکنم . نفخش رو بهتر میگیره . خانواده هم با طعمش مشکلی ندارن . 

چه جالب سفره پارچه ای زود زود کثیف نمیشه؟ چون پلاستیکی یک دستمال میکشیم ولی سفره ای باید مرتب شسته ب ...

بله زود کثیف میشه ولی عمری هست.چون بچه هام کوچیکن زود ب زود کثیف میشن و میندازم ماشین لباسشویی.

ولی سفره پلاستیکی بعد مدتی ب قدری چرب میشه که حتی موقع دست زدن بهش هم دست ادم ی حالت چسبناک و چربی میگیره

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

خوراکی تاریخ گذشته که نداریم و رو به رو میگیرم و تاریخ رو چک میکنم

خوراکی هم که میگیرم معمولا دوس دارم طعم و ....

و از هرچیزی کم میگیرم و زود تموم میشه و اگرم طعمشو نپسندم همسرم طعمشو باید بپسنده 🤪🙃

مثبت اندیش😇

زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه(اصلی )بقیه فرعیپودر سیر . جوز هندی .ادویه کاری.ادویه پفیلا.دارچین و زنجبی ...

ممنون بابت توصیحات عزیزم . یه چیزی هم من اصافه کنم برای سیاه دونه . کاربرد اصلی سیاهدانه توی خونه ما توی شیربرنجه  

یکی دیگه از خوبیای سفره پارچه ای برای من این بود که هیچ وقت نون توش بیات نمیشه.

اگر نون توی سفره باقی بمونه برمیدارم میذارم فریزر.نه خبری از کپک هست ن نون بیات.

من تو این مورد الگوم خانم آیه حمداوی هستن.میخوام نون خشکم رو مثل ایشون خیلی خیلی کم کنم.مثلا ی مشمای کوچیک عرض یک سال. ولی خب هنوز خیلی راه هست تا مثل ایشون بشم

خوراکی تاریخ گذشته که نداریم و رو به رو میگیرم و تاریخ رو چک میکنم

خوراکی هم که میگیرم معمولا دوس دارم طعم و ....

و از هرچیزی کم میگیرم و زود تموم میشه و اگرم طعمشو نپسندم همسرم طعمشو باید بپسنده 🤪🙃

مثبت اندیش😇

من خوراکی تاریخ گذشته اصلا ندارم.

فقط پارسال اشتباه کردیم خرما خشک ب مقدار زیاد خریدیم هنوز ازش مونده.

دوستان جنوبی بنظرتون خراب شده؟

ممنون بابت توصیحات عزیزم . یه چیزی هم من اصافه کنم برای سیاه دونه . کاربرد اصلی سیاهدانه توی خونه ما ...

چقدر خوب که بحث ادویه ها مطرح شد 😍باکاربرد های جدیدش اشنا شدیم😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را