2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 47442 بازدید | 1848 پست

😂الان شیطون میخواست منومسخره کنه 

یه کت و یه مانتو بخاطر تعارفهای مادرم  میخواستم قبول کنم

از اونجایی من از اون مدلا نمیپوشیدم یه ۵دقیقه تن زدم و چرخی زدم تووخونه دیدم درسته کادوهس 🤭اما الکی ببرم کمدمو شلوغ کنم که چی!

در اوردم عروسمون گفت خیلی خوبه گفتم میخوای تن کن ؟تن کرد گفتم به تن توام قشنگه گفت تو نمیخوای گفتم نه تعارف نداریم بر داشت منم راحت شدم از کادویی که دوسشون نداشتم😁

مثبت اندیش😇

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️اسکاچ کهنه،دستمال های کهنه بی رنگ ورو،زیر بشقابی✅️✅️✅️

اسکاج کهنه ندارم. (ولی نو چندتا دارم که چند ماه یکبار جایگزین میشن)

دستمال کهنه نداریم .

زیر بشقابی نداریم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانومای عزیز روزتون مبارک 😍 ❤️ 

ما اسکاچ و دستمال کهنه نداریم ولی نو زیااااد داریم 🤦🏻‍♀️(میگم نو یعنی یکبارم استفاده نشدن)

زیر بشقابی نداریم ، زیر قابلمه ای دو تا داریم که از یکیش استفاده می کنیم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام به همه خانمهای عزیز این تاپیک دوست داشتنی . میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن به همگی مبارک باشه امیدوارم همه خوب و خوش و شاد باشید .   

من تاپیک رو کم کم میخونم و پیش میرم با بقیه اعضا  . توی بحث های اخیر نرسیدم پست بزارم اما همه  رو خوندم و به خونه زندگیه خودم بیشتر دقت کردم . خداروشکر توی لوازم آشپزخونه خیلی مینیمالترم و کارم راحتتره . بیشتر از اینکه چیزی اضافه داشته باشم،  کم دارم و میخرم . دیروز بحث نی و قاشق شربت خوری بود من دیدم اصلا قاشق شربت مناسب مهمانی ندارم برعکس دوستانی که گذاشتن خروجی من ورودی قاشق نی دار استیل داشتم   لیوان مناسب شربت هم فقط ۹ تا برام مونده . نیم لیوان اصلا ندارم و فعلا هم تهیه نمی کنم . یه سینی پلاستیکی دارم که توی ماشین ظرفشویی رنگش رفت .امیدوار بودم همسرم ببره مغازه استفاده کنه فعلا که گوشه کابینته . یه دونه فلزی هم داشتم که زنگ زده بود . باز خودم با رنگ و ترانسفر درستش کرده بودم اما بازم به درد نمی خوره . باید بره خروجی .

یه کشوی عمیق رو به خروجیها اختصاص دادم . .دو تا ملافه نو دوخته نشده داشتم که هیچ جوره دوسشون نداشتم الکی نگه داشته بودم  . دو تا ملافه استفاده شده اما تمیز و در حد نو مونده  هم از تخت دخترم بود که فقط برامون تکراری شده بود .به اضافه یه سری لباس  لحاف کوچیک و کیف اضافه  و جامدادی و یه بسته مدادشمعی نو   رو تا تصمیم به خروج گرفتم سریع وارد کشو کردم و بستم . امیدوارم موقع خارج کردنش از خونه همسرم تصمیم به بررسی خروجیهام نگیره! 

یه سری اسباب بازی مثل حلقه چند تیکه دخترم که مدام باز می‌شد  و تیکه های  قابلمه و پیکنیک اسباب‌بازی که ناقص بودن رو گذاشتم بازیافتی ها. یه سری اسباب بازی طی یک جریمه رفتن بالای کمد و جالبه اصلا دخترم دیگه سراغشون نگرفته چون مشغول درس و دوستان مدرسه  اش هست . 

یه بانکه از خیلی وقت پیش ترک داشت . توش لیمو عمانی نگه میداشتم . رفت خرجی . بانکه های شیشه ای که درب براشون خریدم جایگزین شدن و رفتن توی کشو . دسترسی هم راحت‌تر شد . 

یه اسکاچ تری واش دارم که استفاده میکنم وقتی کهنه میشه میذارمش برای تمیز کردن گاز و اسکاچ جدید میخرم. اسکاچ زاپاس هم ندارم چون الان خداروشکر فروشگاها دم دستمونه و همه چی هرروز در دسترسه

دستمال های اشپزخونه هم وقتی رنگ و روشون میره میذارم کنار برای تمیزکاری های اساسی مثلا برای حمام و روشویی ازشون استفاده میکنم و بعد میرن خروجی

زیر بشقابی ندارم 

اصلا زیر بشقابی ندارم . یه دونه زیر قابلمه چوبی دارم که نیازه.اسکاج کهنه نگه نمی دارم. دستمال‌های کهنه رو از اونجایی که دختر کوچیکم زیاد خرابکاری میکنه فعلا برام خیلی  کاربردیه . باهاش تمیز میکنم و میندازم سطل زباله . دیروز ۴ تا دستمال رفت توی زباله ها .  برای تمیز کردن کانتر ها و آینه  و شیشه و ..... دستمال نانوی جنس خوب دارم . که همیشه دم دستمه. 

میخوام یکی از تجربیاتم رو باهاتون به اشتراک بذارم

من توی این چند سالی که پاکسازی میکنم خیلی خیلی زیاد خروجی دادم و ۹۰ درصد خروجی هارو بخشیدم حتی چیزایی که می‌توانستم به راحتی بفروشم ولی بعضی چیزا رو دلم نمیاد ببخشم و از طرفی می‌دونم حالا حالا ها استفاده نمیکنم.برای اینا کاری که میکنم اینه که در قبال کاری که کسی برام انجام میده چیزی که می‌دونم نیاز داره و من دلم نمیاد رو می‌بخشم.

مثلاً من ی مقدار کاموا نو دارم و دوستم که بافتنی می‌کنه بافتن ی چیز کوچیک رو بهم آموزش داده منم با رضایت کامل چندتا کاموا بهش می‌دونم و پیش خودم میگم بعنوان دستمزدش میدم.

با این روش با رضایت کامل کلی چیز رو می‌بخشم.

نظرتون چیه؟

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

زیر بشقابی که اصلا ندارم

اسکاج و دستمال هم هرموقع نیاز ب تعویض باشه،عوض میشن و قبلی میره خروجی

سرویس چینیم خیلی شیکه چن باربیشتر3/4باراستفاده نکردم چون بشقاب هاش بشدت بزرگن ازبشقاب کیک ومیوه اش ب ...

بانوجان من درحال تحقیق وگردش برای خرید سرویس چینی ام چندتامغازه دارگفتن سرویسای ارکوپال لب طلا ونقره رثنمیشه گذاشت توی ظرفشویی چون بعدمدتی رنگشون میره.اگرمیخثاین داخل ماشیم بزارین اینویادتون باشه

لطفالایک نکنین. 

هیچ کدوموندارم خداروشکر 

فقط دستمالی که قبلادم دستیم بود الان گذاشتمش فقط برای گازپاک کردن بشدت کهنه وخراب شده.ولی هنوزم کاربردیه چون جنسش خوب بوده چندین سال کارکرده برام

لطفالایک نکنین. 
اسکاچ کهنه ندارمدوتا اسکاچ دارم یکی استفاده می کنم یکی جایگزین میشهدستمال کهنه وبی رنگ ورو ندارم.زیر ...

من همیشه سه تااسکاج دارم یکی برای لیوانا ویکی برای بقیه ظروف ویکیم سیمی. خیلی وقتامیگم مال لیواناروبمدازم بره بااونیکی بشورمشون ولی نمیتونم. کسی اینجاهست مثل من باشه؟ 

البته این رسمو مامانم جاانداخته توی کل فامیل😂

لطفالایک نکنین. 
من همیشه سه تااسکاج دارم یکی برای لیوانا ویکی برای بقیه ظروف ویکیم سیمی. خیلی وقتامیگم مال لیواناروب ...

من قبل از اینکه ماشین ظرفشویی داشته باشم 3 تا داشتم. یه دونه واسه ظرف یه دونه واسه ظرفای مرغ و تخم مرغ یه دونه واسه لیوان. یه عادت بدی دارم متاسفانه همه ی ظرفا رو بو میکنم.