2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 47016 بازدید | 1834 پست
سرپا میشی کوتا جمعه . هر۸ ساعت ی شربت غلیظ ابلیموی تازه و عسل با نمک دریا و اب جوش بخور . تمام . عال ...

اسکرین سات گرفتم انجام بدم.ممنونم عزیزم

هایدی جان حالا الان که مهمون دارم ولی

من همون روز اول باید برم دکتر می دونی از خوابیدن وکاری نکردن بیزارم

هنوزم خودم وبقیه نمی دونیم ۹ ماه حاملگی چه جوری اسنراحت مطلق دووم اوردم عدم فهالیت برام کابوس

شادی صدام کنید

دوست عزیز سالاد مرغ:

کلم برگ سفید

خیار شور

ذرت

سینه مرغ

مایونز

نخود فرنگی 

هویج خام

سیب زمینی پخته

پیازچه=همه ترکیب کن بذار یخچال مزه دار بشه وسرو کن

فقط مرغ پخته ریش ریش شده کمی قبل از سرو به مواد اضافه کن

❌️خودم تا حالل دزست نکردم نمی دونم مزه اس چطوره بعد یلدا میام نظرم راجبع اش میگم.

شادی صدام کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسکرین سات گرفتم انجام بدم.ممنونم عزیزمهایدی جان حالا الان که مهمون دارم ولیمن همون روز اول باید برم ...

اخه اینجوری بدن ضعیف میشه و ویروس ها مقاوم میشن 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوست عزیز سالاد مرغ:کلم برگ سفیدخیار شورذرتسینه مرغمایونزنخود فرنگی هویج خامسیب زمینی پختهپیازچه=همه ...

ترکیبی مشابه این بدون کلم و نخود فرنگی خوردم که شوید هم می‌زنیم بهش و قالب می‌زنیم با نون تست 

اسمش کیک مرغ هست 

اون که خوشمزه و تقریبا همه پسنده احتمالا این که شما فرستادید هم مزه خوبی خواهد داشت

ققنوس

دیروز تو اینستا یه ترفند دیدم که با ماشین ریش تراش پرز های لباس و میگرفت ،منم امتحان کردم عالی بود 😍 نتیجه رو براتون میذارم 

یدونه ژیلت داشتم که باهاش پرز ها رو میزدم اون دیگه میره خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ترکیبی مشابه این بدون کلم و نخود فرنگی خوردم که شوید هم می‌زنیم بهش و قالب می‌زنیم با نون تست اسمش ک ...

این سالاد مرغ شویدم داشت یادم رفت بنویسم واینکه

خودم نخود فرنگی دوس ندارم نمی زنم

شادی صدام کنید

امروز بوفه رو اعلا شویی کردم✨روز های تمیز کاری فقط از بیرون تمیزش میکنم..

درمورد یلدا،هنوز مشخص نیست احتمالا خونه خودمونیم

خانواده من که دورن،میمونه خانواده همسرم که مادرشوهرم اهمیت نمیده ب این چیزا،ک از قبل هماهنگ کنیم باهم باشیم...

سال های قبل هم خونه خودمون بودیم بیشتر

من امروز با علائم‌سرماخوردگی بیدار شدم رفتم دکتر گفت علائمی که نداری حالا شاید اولش یا خفیفخلاصه گفت ...

عزیز خودتو ببند به شلغم و دمنوش عناب و آویشن و انار و عسل لیمو

گل من زیاد دارم تو خونه همه هم ماشالله سبزنو هرکدوم رو کسی پسند میکنه یا گل نداره خونش میدم ببره ۱۵ ...

منم تو این یه مورد اصلا نمیتونم کنترل کنم خودمو. سبزی و طراوت شون انگار روحمو تازه میکنه. هر چقدرم کوچیک باشه خونه یه کنج سبز واسه خودم درست میکنم همیشه.