2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50198 بازدید | 1957 پست
بعد بحث درمورد ابزاراشپزخونه دیدم که من هرکدوم ازابزارم یه گوشس. نصفشون کنارقاشق چنگالا بقیشونم جاها ...

پودر بچه کاربرد های دیگه هم داره سرچ کنید اگه به کارتون اومد نذارید خروجی 

مثلا دوستم برای زیربغلش استفاده میکرد 

من قبل اصلاح با موم میزنم 

چیزای دیگه هم هست که یادم نمیاد😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستان من یه سفره مجلسی دارم که حدود یکساله ازش استفاده نمیکنم دیگه سفره یکبار مصرف استفاده میکنم خودم دوست دارم بدم به مامانم اون استفاده میکنه ولی میترسم یوقت مهمون بیاد سفره یکبار مصرف نداشته باشم اون لازمم بشه نظر شما چیه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان من یه سفره مجلسی دارم که حدود یکساله ازش استفاده نمیکنم دیگه سفره یکبار مصرف استفاده میکنم خو ...

هر دفعه اندازه خودتون بِبُر جایگزین سفره قبلی خودتون کن اینجوری مصرف میشه😁

ولی خب در کل سعی کن یکبار مصرف کمتر مصرف کنی برای محیط زیست خوب نیست

خروجی امروز :

شلوار جین خودم 

جعبه اپلیدی

یه دونه ظرف ادویه ک درش شکسته بود خودشم رفت خروجی

ی دونه شمعدون ک لب پر شده بود

جفتشم قبلا شکسته بود

جای خلال دندون ک قدیمی بود 

سلام راهی جان❤به نظرم ماشین ظرفشویی تو هرخونه ای واجبه من اونموقع ها میگفتم دوتا تکه ظرفه دیگه میشور ...

سلام هیدوای عزیز ، خیلی ممنونم که وقت گذاشتین تایپ کردین و اینقد دقیق جواب دادین ،واقعیت اینه که گویا خانواده ما تا آخر باید دونفره بمونه، راجع به مهمون هم ما نسبتا مهمون زیادی نداریم و بیشتر مهمونی ها بیرون از خونه اس، من اگزما دارم و همسرم محبت دارن ظرفها رو میشورن، با این اوصاف که شما گفتین ظرفشویی برای منم واجبه،ولی باید تحقیق کنم ببینم رومیزی خوبه یا بزرگتر، البته که آشپزخونه من خیلی بزرگ نیست و اول باید جاشو پیدا کنم ، بازم ازتون ممنونم 

هر دفعه اندازه خودتون بِبُر جایگزین سفره قبلی خودتون کن اینجوری مصرف میشه😁ولی خب در کل سعی کن یکبار ...

اره اینم فکر خوبیه مرسی 🥰

راستش من مهمون زیاد ندارم شاید سالی سه یا چهار بار مهمون داشته باشم بخاطر همین از یکبار مصرف استفاده میکنم 

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️وسایل آشپزخونه که برای روز مبادا نگه داشتیم وسال تا سال ازش ...

من یه چیزهایی  هست که برام کادو آوردن یا جهیزیه بوده مامانم داده  و من همینطوری مرتب با کارتن گذاشتم تو کمد ،به همسرم گفتم واسه روز مباداس ولی در اصل میخام کم کم بدم بره واسه جهیزیه عروس بی بضاعت

سرویس چاقوی جهیزیه 

یه سینی و 6تا استکان و دوتا قندون  کریستال  همش ست همه ،

یه قابلمه استیل 

یه شیرینی خوری 

یه شکلات خوری 

یه سرویس قاشق چنگال 6نفره 

دو دست قاشق چنگال 

یه سجاده و سه تا جانماز ترمه

دوجفت دمپایی روفرشی 

دوستان من یه سفره مجلسی دارم که حدود یکساله ازش استفاده نمیکنم دیگه سفره یکبار مصرف استفاده میکنم خو ...

آخ الان یادم اومد منم یه سفره بزرگ 8نفره خوشگل دارم ، اینم اصن استفادم نمیشه

اره اینم فکر خوبیه مرسی 🥰راستش من مهمون زیاد ندارم شاید سالی سه یا چهار بار مهمون داشته باشم بخاطر ...

منم یکبار مصرف دوست دارم، اصلا خوشم نمیاد جلو ۲۰ نفر آدم خم شم سفره پاک کنم 

برای تعداد پایین تر مثلا ۷،۸ نفر باز قابل تحمله