2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 51143 بازدید | 2006 پست
هیدوا جون من الان تاپیک قبلی رو میخونم رسیدم به بخش طلا و شمش که شما توصیه کردینیه سوال دارم (چون ما ...

من اینکارو نکردم هیچوقت عزیزم

هر کدوم از اینها بالاخره یه چیز جزیی ازشون کسر میشه برای فروش(مگر طلای خام) هرچی زمان پس انداز بالاتر بره بهتره و کمتر ضرر میکنی 

❌لایک❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️وسایل آشپزخونه که برای روز مبادا نگه داشتیم وسال تا سال ازش ...

یدونه سبدتزیینی سرامیکی که وقتی بوفه داشتم توش گذاشته بودم البته دوتابودن که یکیشونوفروختم واینو خیلی دوستدارم. ظرف سه تیکه سرامیکی وارمردار که دوتای بزرگشوفروختم فقط سایزکوچیکش مونده، 

این دوتا خیلیییی کم استفاده میشن

لطفالایک نکنین. 
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️وسایل آشپزخونه که برای روز مبادا نگه داشتیم وسال تا سال ازش ...

نداریم اونجوری

ولی چیزی که الان یه سال شده استفاده نکردیم پوش حیاط(از اینها که شدت نور و حرارت آفتاب رو کم میکنه) خونه قبل هستش 

من دوست داشتم اینو همونجا برای مستاجر بعدی بذاریم 

ولی همسرم موافقت نکرد و گفت خودمون لازممون میشه. ولی تاالان تو انباریه

چون اینجا نیاز نداریم 

حس میکنم تا چند سال دیگه هم بپوسه 

این منو خیلی ناراحت میکنه

یه چیزهایی که خودم هزینه ش رو میدم دلم میخواد خودمم براش تصمیم بگیرم ولی یه وقتایی نمیتونم 

❌لایک❌
من اینکارو نکردم هیچوقت عزیزمهر کدوم از اینها بالاخره یه چیز جزیی ازشون کسر میشه برای فروش(مگر طلای ...

از راهنمایی شما و ققنوس جون ممنونم 😍 خیلی نکته خوبی گفتین❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

منم به صورت کلی وسیله ای برای روز مبادا ندارم. ولی مثلا از  سرویس چینیم سوپ خوریش رو تاحالا استفاده نکردم ولی نمیخوام سرویس چینیم رو ناقص کنم و البته شکل ظاهریش هم دوس دارم و دلم نمیاد بذارم خروجی

پوش حیاط نمیدونم چیه هیدوا جان میشه عکس بذاری؟

از این سایبون ها عزیزم

جنسش پلاستیکیه 

ما همین رنگ سفیدش رو داریم 

اصولا رنگ سبز بیشتر استفاده میشه

ولی چندسالی میشه استان هایی که آفتاب تندی دارن  و پارکینگ ندارن برای حیاطهاشون استفاده میکنن 

در اصل برای گلخونه ست 

❌لایک❌

دیروز شوهرم یه تابه املت درست کرده بود که گوجه های یخچال تموم بشه

خدا رو شکر امروز املت هم تموم شد و اسراف نشد

یکم ماکارونی و یکم عدس پلو تو یخچال هست امروز باید ببرم برا مرغهای مامانم

یه قابلمه و یه ظرف از خواهرم چند روز بود خونه مون بود دادم پسرم براشون برد

یه تقویم رومیزی میره خروجی

یه تل خونه مون جا مونده که باید صاحبش رو پیدا کنم

پوشه پلی کپی های پسرم که میبره مدرسه پاکسازی شد اضافات فعلا میره کشو تا سر فرصت پوشه بندی بشه

❌️لایک❌️

حدود یک هفته است کلا چیزهایی که قند مصنوعی داره لب نمیزنم همچنین هله هوله

فقط پفیلا رو برا خودم ممنوع نکردم که خیلی بهم فشار نیاد

چون خیلی اهل هله هوله و شیرینی و.... بودم

❌️لایک❌️

چندتا بطری و قمقمه

کلی لیوان

پارچ اب

چندتا سینی

یدونه کتری خیلی بزرگ

یدونه تابه خیلی بزرگ

دیگه یادم نمیاد😑هیچ کدومم نمیشه گذاشت خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان شما برگه هایی که یه طرفشون سفید هست رو چکار میکنید ؟ اگر بندازیم تو کاغذ باطله ها بدیم باز یافت اسراف محسوب نمیشه؟ 

برا ما روزانه چندین برگه آ ۴ و برگه دفتر اینجوری میشه بچه هام کوچیکن نقاشی میکشن بعد دفعه بعد پشتش نقاشی نمیکشن میگن باید برگه کاملا تمیز باشه .