2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88929 بازدید | 3184 پست

میتونیم درباره معایب و مزایای یه کالای جدید حرف بزنیم (دفعه پیش در مورد زودپز حرف زدیم)  

این دفعه در مورد چای ساز و کتری برقی تبادل نظر کنیم موافقین؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ما چای ساز و کتری برقی نداریم فقط چند بار تو هتل با کتری برقی کار کردیم 

معایبش صدای بلند و جرمی هست که روی اب میاد و باعث میشه اب کدر بشه (البته میگن بعد چند بار استفاده  خودش رسوب می‌بنده بهتر میشه یا سیم رسوب گیر داخلش گذاشته بشه)

مزایا زود جوش اومدن اب در حد یکی دو دقیقه 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما چای ساز و کتری برقی نداریم فقط چند بار تو هتل با کتری برقی کار کردیم معایبش صدای بلند و جرمی هست ...

هم چایی ساز داشتم هم کتری برقی گرونم خریده بودم

اما بعد ۶ماه کار نکردن

خواهرمم همینطور چایی ساز شو ۱سال داشت و باز خرید ۵الی ۶ماه بیشتر کار نکرد و باز خرید فعلا بعد ۷ماهه کار میکنه 😅

جاریمم داره اما دکور و دلش نمیاد استفاده کنه 

مثبت اندیش😇

پس نتیجه میگیریم چای ساز و کتری برقی اصلا ضروری نیستن 😁

من بیشتر برای اینکه زود اب جوش میاد خوشم میومد 

پس نتیجه میگیریم چای ساز و کتری برقی اصلا ضروری نیستن 😁من بیشتر برای اینکه زود اب جوش میاد خوشم میو ...

اگه سرتون شلوغه و باید همیشه آب جوش داشته باشین لازمتون میشه 

بیشتر برای اشپزی خواهرم استفاده میکنه و ضروریه براش

ازسرکار که میاد سریع اب جوش میاره و چای و برنج و غذا و .‌....انجام میده 

اگه ۱۰تام بسوزه بازم میخره چون لازمشه

اما من اصلا عجله ندارم

راحت ۵دقیقه ای آب جوش میارم روگاز با  کتری 🤌

مثبت اندیش😇

اگه سرتون شلوغه و باید همیشه آب جوش داشته باشین لازمتون میشه بیشتر برای اشپزی خواهرم استفاده میکنه ...

مارک های خوب میخره؟ باز عمرشون کوتاهه؟

🗑خروجی :

باد بزن ۳تا یه دونه تو کیفی و دوتا بزرگ نو بودن سر جهازی و دیدم واقعا لازمم نشدن این۶سال پس میدم

به بنده خدایی که نیازشه🌿

همچنین کلی لیف که برجهاز رسمه دادنم اونا رو هم گذاشتم نو هستن

اسم لیف گرفتین دیدم اینا نیاز نیس این مدلیا پس 🗑خروجی بدم و از نوع نانو دارم دوساله خرابم نشده نو نو مونده بخاطر خشکی پوست کمم استفاده میکنم البته

سرویس عروسمم که چندسال پیش رد کردم از اینایی که روی وسایل برقی میکشیم ...خوشم نمیامد 

مثبت اندیش😇

اره همیشه جنس خوب میگیرهاینا ۴تومن خریده بود اما چند وقته خوب رفته واسش😄🙂

چقدر بده ،انگار فقط برای مواقع ضروری طراحی شده نه استفاده روزانه

چقدر بده ،انگار فقط برای مواقع ضروری طراحی شده نه استفاده روزانه

از ما فقط خواهرم بیشتر سرش شلوغه و نیازشه و عالیه براش

بقیه هرکی داره تو ویترین خونه گذاشته 🤭و استفاده نمیکنه منم که میخواستم استفاده کنم 

خراب شدن ☺️

مثبت اندیش😇

من ازهروسیله ای خریدم استفاده میکنم واقعا چیزی به عنوان دکورنمیزارم حوصله میکنم واستفاده میکنم وباتحقیق زیادخریدمیکنم 

یکی جـــــارو عصایی بشدت استفاده میکنم 

یکی خــــردکن ازهمین کاسه استیل ها 2لیتری 

جدیدا ظرفشویی خیلی بهم کمک میکنه 

لباسشویی که مدام 

چرخ گوشت برای گوشت چرخ کردن وفلافل استفاده دارم اصلا چرخکرده آماده نمیخرم 

آبمیوه گیری سالی چندبار 

مخلوط کن بیشتر تابستون 

آسیاب هم سالی چندبار

لباسشویی دوقلو برالباس کم عالی

سبزی خردکن خونه قبلی که جام برای شستن سبزی بزرگ بود سالی چندباراینجاکم ولی سال آینده میرم ویلایی واستفاده ام مدام میشه 

چایساز برامواقع مهمون زیادترخونه بعدی میذارم سردست 

سشوارواتوموکم استفاده داریم 

جاروبرقی بزرگم ماهی یک الی دوبار 

آون تــــوسترم قبلا زیاد الان کمترچون دسترسی به پریزم مناسب نیستش 

کیک پزبرقی واستفاده ندارم باز یکبارامتحان میکنم دوست نداشتم  احتمالا ردکنم 

چرخ سردوزوصنعتی هرکاری باشه انجام میدم براخودمون یاگاهی لباس میدوزم 

اب تصفیه هم مدام توبرقه وازواجبات هستش اینجا 

خلاصه استفاده دارم ازهروسیله ای وحسابی کارم وراه میندازه 

دلم یک پتوشورمیخوادویک پلوپز نظرتون راجبع اینا بگیدلطفا

خب شماهم بگید چقداستفاده میکنیداز لوازم برقی

من ازهروسیله ای خریدم استفاده میکنم واقعا چیزی به عنوان دکورنمیزارم حوصله میکنم واستفاده میکنم وباتح ...

وای عاشق پتو شورم

و منو خیلی نیازه و همسرم فعلا مخالفه

پلوپز چند کاره داشتم استفاده نکردم و فروختم چند سال پیش

مثبت اندیش😇

میتونیم درباره معایب و مزایای یه کالای جدید حرف بزنیم (دفعه پیش در مورد زودپز حرف زدیم) این دفعه در ...

بنده چایساز دارم 

چایسازم برای جهیزیه هست و هنوز هم سالمه هر روز روشن میکنم و در مواقعی که مهمان دارم بالای ده بار روشن میکنم 

راضی هستم یک روزی خراب بشه باز هم خواهم خرید 

مادرم و خواهرا هم دارن و برای ما چهارتا بسیار کاربردیه

جرم نمیبنده چون دستگاه تصفیه آب دارم و از اون پرش میکنم

پدر همسرم چایی خور قهاری هستن و با اینکه خودشون کتری دارن هیچوقت ایرادی از چایی ما نگرفتن

ققنوس